4:7
(2:2, 0:1, 2:4)

13.10.2011 / Jaroslav Wollmann

13.10.2011 17:00, Liga starších žáků 1998 (8.třída) - 3. kolo

HC Dukla Jihlava

Škarek (Brychta) - Pražák, Havelka, Šlapáček, Váňa, Mareš, Šulák - Čermák, Najman, Adam, Kousal, Oščádal, Hrala, Berka, Chylík, Slabý
4

HC Kometa Brno

7
Branky Jihlavy: Najman, Kousal, Oščádal, Hrala.

Průběh utkání

„Na další domácí utkání k nám přijížděl, dle mého názoru, favorit soutěže Kometa Group. Utkání mělo výbornou úroveň, my jsme s Kometou do 50. minuty hráli vyrovnaně a drželi stav 4:3. Potom jsme během čtyř minut dostali tři góly z kategorie laciných a soupeř nám ve skóre odskočil. Když kluci plnili naše pokyny, tak jsme místy měli převahu, ale jsou to přece jenom ještě děti a nedokáží taktické pokyny plnit celých 60 minut a to si myslím rozhodlo.

Soupeř byl na tom fyzicky velice dobře, byl narostlý a naši hráči občas k němu měli velký respekt. Místy to budilo dojem, že naši kluci mají strach jít do soubojů 1 na 1. Další věc, která mě mrzí je to, že jsme v dalším zápase po sobě při naší přesilovce inkasovali. Už jsme na to upozorňovali hráče po zápase se Zlínem, že se nám tohle nemůže stávat. A hned v následujícím zápase s Kometou při přesilovce, kdy můžeme odskočit soupeři, dostaneme gól, který soupeře postaví na nohy a nás to naopak srazí dolů," řekl po utkání trenér Zeman.