0:4
(0:2, 0:0, 0:2)

13.10.2011 / Jaroslav Wollmann

13.10.2011 15:00, Liga mladších žáků 2000 (6.třída) - 3. kolo

HC Dukla Jihlava

Krejčí (Lepeška) - Trávník, Zadina, Rašín, Martinů, Koláček, Tušer - Daňhel, Najman, Musil, Kardoš, Štěrba, Brož, Svoboda, Vaněk
0

HC Kometa Brno

4
Branka Jihlavy: Nikdo.

Průběh utkání

„K zápasu přijížděl favorit soutěže HC Kometa Group. Jsem přesvědčen, že jsme neodehráli špatné utkání, a v první třetině jsme měli více ze hry jak soupeř, ale bohužel jsme nedali gól. Soupeř nás potrestal dvěma trefami a po první třetině to bylo 0:2. O krátké přestávce jsme hráče upozornili na některé chyby a od 21. minuty jsme, jak se říká, na to vlítli, a i když to nebylo takové jako v 1. třetině, tak si myslím, že jsme také odehráli dobrou třetinu.

O přestávce mezi druhou a třetí třetinou jsme hráčům nakreslili některé herní situace, které se nám nelíbili a kluci je pochopili nebo se aspoň tak tvářili, že tomu rozumí a do třetí třetiny vstoupili jako do začátku utkání. I když jsme prohráli 0:4, tak si myslím, že se nemáme za co stydět. Všem hráčům jsem poděkoval za předvedenou hru a zdůraznil jsem jim, že výsledek není až tak důležitý jako předvedená hra. A hra byla rozhodně z naší strany dobrá," řekl po utkání trenér Zeman.