7:1
(3:0, 2:0, 2:1)

20.10.2012 / Jaroslav Wollmann

20.10.2012, Liga starších žáků 1999-2000 (7.třída) - 5. kolo

HC Chotěboř

7

HC Dukla Jihlava

Šťastný (30. Lepeška) - Martinů, Koláček, Trávník, Stybor, Mareček, Havelka - Daňhel, Zadina, Musil – Štěrba, Vaněk, Zápotočný – Matějka, Tušer, Adamová
1
Branka a nahrávka Jihlavy: 54. Zadina (Daňhel). Nejlepší hráči Jihlavy: Daniel Zadina, Jan Trávník, Oliver Havelka, Matěj Daňhel.

Průběh utkání

„Velice vlažný vstup do utkání, kdy se kluci domácích chasníků vyloženě báli. Po přestávkové domluvě v kabině pochopili, že se nemají čeho bát a druhá dvacetiminutovka byla z naší strany zcela odlišná a poměrně povedená. Zlepšili jsme hru jak v obranném a středním pásmu, tak zejména v útočné fázi se mě líbil náš forčekink, z čehož pramenily soupeřovy chyby. Dostali jsme se do několika šancí, bohužel žádnou neproměnili. Za stavu 3:0 jsme měli snížit na 3:1 či 3:2 a mohlo to být ještě zajímavé utkání. Ve třetí části opět klukům nelze upřít snahu, aktivní hrou jsme získávali dost kotoučů, ale tlak už byl spíše platonický. Nicméně když budou kluci předvádět v dalších zápasech výkon jako ve druhé třetině a začnou proměňovat šance, výsledky se dostaví," řekl po utkání trenér Dzurik.