4:12
(0:6, 2:1, 2:5)

03.11.2012 / Jaroslav Wollmann

03.11.2012, Liga starších žáků 1999-2000 (7.třída) - 8. kolo

HC Dukla Jihlava

Šťastný - Trávník, Koláček, Martinů, Komín, Mareček, Adamová - Daňhel, Zadina, Musil - Štěrba, Vaněk, Zápotočný - Chromý, Kolátor, Novák
4

SK Horácká Slavia Třebíč

12
Branky a nahrávky Jihlavy: 29. Musil (Daňhel, Zadina), 32. Zadina (Daňhel, Musil), 48. Zápotočný, 53. Daňhel (Musil). Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Daniel Zadina, Jaroslav Musil, Jan Trávník, Filip Koláček, Daniel Šťastný.

Průběh utkání

„Soupeř na nás vlítnul a jednoznačně nás první třetinu přehrával. Ve druhé části trochu polevil a naopak naše hra se zvedla a tuto část jsme vyhráli 2:1 po dvou krásných gólech. Bohužel opět obehraná písnička, kdy jen jedna naše pětka se mohla soupeři rovnat. I přes snahu této pětice, která svůj mini zápas vyhrála 4:2, tak zbylé dvě pětky je výkonem nepodpořily. Schopnosti a dovednosti velké části hráčů z těchto dvou formací nejsou zrovna na vysoké úrovni. Nicméně na již zmiňovaném výkonu první formace se dá stavět. Také i přes velký počet obdržených branek zachytal dobře brankář Šťastný, který si připsal 60 úspěšných zákroků. A když se příště zvedne a vylepší výkon aspoň ještě pár jedinců z dalších formací, tak se bude blýskat na lepší časy," řekl po utkání trenér Dzurik.