6:4
(2:0, 3:1, 1:3)

26.01.2013 / Jaroslav Wollmann

26.01.2013, Liga mladších žáků 2001-2002 (5.třída) - 18. kolo

Moravská Třebová

6

HC Dukla Jihlava

Pavlas - Mikeš, Schwarz, Pittner, Přibil, Hroch - Chvátal, Polodna, Seemannová - Augusta, Racek, Menšík - Kochrda, Vondrů
4
Branky a nahrávky Jihlavy: 31. Chvátal (Menšík), 45. Chvátal, 51. Racek (Menšík), 57. Seemannová (Přibil). Nejlepší hráči Jihlavy: Marek Pavlas, Marek Chvátal.

Průběh utkání

„Začali jsme dobře a prvních 10 minut utkání se odehrálo spíše v soupeřově pásmu. Bohužel dvě individuální chyby nás stály dva obdržené góly. Ty se projevily zejména na dalším průběhu. Myslím si, že jsme byli lepším týmem a šancí jsme měli více než domácí, ale naší hře chyběl takový ten hokejový kumšt a umění správně řešit danou situaci. O přestávce jsem trochu musel zvýšit hlas a promluvit klukům do duše. Třetí část jsme vyhráli 3:1 a zavánělo to vyrovnáním, což se nám nakonec nepodařilo. Chtělo to od kluků větší zarputilost, ale dost kluků je povahou „rybí krev" a nedokázali se o kotouče v různých situacích i soubojích více porvat. U dost hráčů vidím, že mají na víc. Když začnou více využívat své schopnosti a poslouchat naše cenné rady, budou se posouvat výkonnostně výš výrazně rychleji," řekl po utkání trenér Dzurik.