8:5
(5:4, 1:0, 2:1)

26.01.2013 / Jaroslav Wollmann

26.01.2013, Liga starších žáků 1999-2000 (7.třída) - 18. kolo

Moravská Třebová

8

HC Dukla Jihlava

Lepeška - Mareček, Komín, Martinů, Koláček, Adamová, Chromý - Daňhel, Tušer, Musil - Štěrba, Vaněk, Matějka - Kolátor, Novák
5
Branky a nahrávky Jihlavy: 9. Matějka, 10. Musil (Tušer, Daňhel), 13. Daňhel (Tušer, Musil), 20. Daňhel (Musil), 41. Musil (Daňhel, Tušer). Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Jaroslav Musil, Jakub Štěrba.

Průběh utkání

„V 1. třetině velice svižný hokej se spoustou šancí a branek. Naše dvě první formace dokázali soupeře dostávat pod tlak, bohužel nám trošku zaspala třetí brázda a během pěti střídání obdržela 3 branky. Od druhé části jsme proto začali více točit sestavu a měli jsme několik šancí na otočení skóre. Ovšem proti byli soupeřův brankář svými zákroky a také sudí svými výroky. Neodpískané fauly na nás, ale i trestné střílení, se poté snažil kompenzovat a párkrát poškodili domácí. Utkání se tím rozkouskovalo a ztratilo na kráse.

V třetí části jsme bleskově snížili na 5:6 a otočení výsledku viselo na vlásku. Síly na zvrat jsme už nenašli a po 5 zápasech jsme našli přemožitele. Nicméně nejsme muzikanti, abychom do nekonečna vyhrávali. Za dnešní přístup k zápasu chci klukům poděkovat. A zejména hráči, kteří mají táhnout tým, již několikátý zápas v řadě předvedli své kvality. Ukázali velký charakter, odevzdávali každé střídání na ledě maximum a závěr utkání dohrávali na krev. Na střídačce po celé utkání všechny povzbuzovali, strhli je k lepšímu výkonu a sami předváděli pohledný hokej plný krásných akcí," řekl po utkání trenér Dzurik.