2:2
(0:1, 2:0, 0:1)

09.03.2013 / Jaroslav Wollmann

09.03.2013, Liga starších žáků 1999-2000 (7.třída) - 24. kolo

HK Skuteč

2

HC Dukla Jihlava

Lepeška - Mareček, Koláček, Zápotočný, Komín, Adamová - Daňhel, Tušer, Chromý - Štěrba, Vaněk, Novák - Matějka, Kolátor
2
Branky a nahrávky Jihlavy: 4. Vaněk (Daňhel), 52. Chromý (Vaněk, Daňhel). Nejlepší hráči Jihlavy: Matěj Daňhel, Leoš Chromý.

Průběh utkání

„Poslední soutěžní utkání sezóny předvedli kluci bojovný výkon, kde jsme dokázali zahodit několik stoprocentních šancí a rozešli se s domácími smírně, ale vítězství jsme si zasloužili více my. Se sezónou panuje poměrně spokojenost, zejména druhá část soutěže, kdy se nám vykrystalizovala i stabilizovala sestava, tak jsme předváděli pohledný kombinační hokej a kluci soupeře převyšovali v útočných i obranných dovednostech, na kterých jsme během roku intenzivně pracovali. Mezi tahouny a nejlepší hráče patřili Daňhel, Musil, Zadina, Trávník. Ti vynikali i na výběrech kraje ročníku 2000, když budou i v následujících letech mít stejný přístup k tréninku, tak můžou být velkým příslibem do budoucna.

Výkonnostní růst a dobré zápasy dokázali předvádět Tušer, Mareček, Martinů či smolař sezóny Kardoš, který dvě třetiny zápasů promarodil. Své si ve většině zápasů odehráli i Komín, Koláček, Zápotočný nebo Chromý. V bráně se několika výbornými výkony prezentoval Lepeška a velkým přínosem pro nás byli i mladíci ze šesté třídy, zejména Najman, Homola, Rašín, Volák či Svoboda, kteří když nastoupili, vždy patřili k nejlepším. Takže jsem rád, že se zde najde spousta šikovných kluků a bude jen na nich, jak se v následujících pro ně hokejově důležitých letech budou vyvíjet. Každopádně přeju všem svým ovečkám hodně štěstí, zdraví i zdaru do těchto dalších let, ať s nimi co nejméně mlátí puberta a vše dělají na 100% a hlavně s chutí a radostí," řekl po utkání trenér Dzurik.