3:2sn
(1:0, 1:2, 0:0 - 0:0)

Béčko mladšího dorostu porazilo na nájezdy Benátky

05.01.2014 / Jaroslav Wollmann

V devatenáctém kole ligy mladšího dorostu zavítaly na jihlavský led Benátky nad Jizerou. Dukla se v první třetině ujala po trefě Jiřího Slabého vedení. V prostřední části navýšil vedení domácíh po přihrávce Slabého Josef Berka, ale hosté na konci třetiny po slepených gólech Kryštofa Bouřila vyrovnali. V závěrečné třetině i přes střeleckou převahu hostů branka nepadla. Po prodloužení dospěl zápas do samostatných nájezdů, ve kterých si žádný z hráčů Benátek nepřišel na gólmana Dukly Daniela Šťastného. Naopak za domácí se trefil Jan Lupač, který rozhodl o tom, že bod navíc zůstane v Jihlavě.
05.01.2014 11:30, ELIOD Liga mladšího dorostu - 19. kolo

HC Dukla Jihlava B

Šťastný - Šlapáček, Kalenda, Hráček, Jančí, Adamová, Slabý - Berka, Kolátor, Šulák, Chvátal, Lupač, Němec, Chromý, Kouba, Matějka, Novák
3

HC Benátky nad Jizerou

Král - J. Vaněček, P. Vaněček, Gebell, Prebsl, Švach - Milaniak, Votoupal, Bouřil, Král, Havlena, Závora, Čermák, Erbenová, Fišer, Šebíková
2
Branky a nahrávky: 17. Slabý (Šulák), 26. Berka (Slabý), roz. náj. Lupač - 36. Bouřil, 38. Bouřil (Havlena). Vyloučení: 3:3. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 32. Střely na branku: 16:38. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2.

Průběh utkání

„Vyrovnané utkání, které rozhodly nájezdy a v nich jsme byli šťastnější my. V tomto zápase podal výborný výkon golman Šťastný, který tým podržel jak ve hře, tak při nájezdech," řekl po utkání trenér Jiří Jungwirth.