3:2
(1:1, 1:0, 1:1)

24.07.2014 / Zdeněk Drla

24.07.2014 13:15, Přípravné zápasy juniorů - 2. kolo

HC Dukla Jihlava

Svoboda - Dundáček, Hohl, Tobola, Mandát, Půža, Port, Leština, Kochánek - Bambula, Mahút, Dufek A. - Dupljaku, Jícha, Hubert - Sladký, Dvořák, Balaštík - Beran, Ondráček J.
3

HC Kometa Brno

Jekel (Růžička) - Hájek, Vlček, Cívka, Mytiska, Štancl, Šnajnar, Vojáček, Kubeš, Marcello, Kupčík - Kozel, Grünwald, Zohorna - Garčic, Boltvan, Dymáček Dvořák, Král, Dufek J. - Denk, Biolek, Račický - Nohel, Ondráček F.
2
Branky a nahrávky: 13. Bambula, 25. Dupljaku (Jícha), 41. Dufek (Dundáček, Bambula). Rozhodčí: Sibera - Čurilla, Polák. Vyloučení: 2:5. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Střely na branku: 22:23. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (Dukla Jihlava): Bylo znát, že Brno hrálo první přípravné utkání. Jeho hráči byli plní elánu, bylo vidět, že spousta z nich hraje o místo v kádru. Byla tam i spousta nepřesností. Tím, že jsme hráli na malé hale, bylo to hodně bojovné utkání. Padaly samé ošklivé góly, ale takové prostě na takovýchto hřištích padat budou. Dnes jsme byli o kousek šťastnější. Musím kluky pochválit, od druhé třetiny dobře blokovali střely. Samozřejmě se ale objevily i detaily, na kterých musíme neustále pracovat.

Oproti včerejšku to bylo diametrálně odlišné utkání. V Budějovicích se hrálo na hodně širokém hřišti, tam měli kluci více prostoru a na všechno dostatek času. Tady bylo strašně málo prostoru, bylo hodně osobních kontaktů, hrálo se hodně do těla. Ukázaly se ale charaktery některých hráčů, jak dokáží tvořit hru pod tlakem. Takže i to byl pro nás přínos.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie