1:2
(1:2, 0:0, 0:0)

Béčko mladšího dorostu vyhrálo na ledě Znojma

02.11.2014 / Tomáš Lysý

Třinácté kolo (dvanácté hrané) ELIOD ligy mladšího dorostu zavedlo B-tým Jihlavy na led suverénně posledního Znojma, které v dosavadním průběhu ligy nezískalo ani bod. Dukla nakonec papírové předpoklady favorita potvrdila a vyhrála 1:2, když všechny góly padly v úvodní periodě. Svěřenci trenéra Karla Nekvasila si tak polepšili na třináct získaných bodů a poskočili na devátou pozici v tabulce.
02.11.2014, ELIOD liga mladšího dorostu - 13. kolo

HC LERAM Orli Znojmo

1

HC Dukla Jihlava B

Šťastný - Fixa, Vaněk, Kalenda, Martinů, Kaltounek, Mareček - Štěrba, Kardoš, Tušer - Novák, Lupač, Hrbatý - Chromý, Daňhel, Šulek
2
Branky a nahrávky Jihlavy: 1. Fixa, 16. Kardoš (Štěrba, Tušer. Vyloučení: 7:4, navíc Fixa (JIB) 5 + do konce utkání. Využití: 0:0. Střely na branku: 30:29. Průběh utkání: 0:2, 1:2.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Jsem spokojený se třemi body, ale herně to byl mnohem horší zápas než minulý týden doma s Mladou Boleslaví, který jsme prohráli. Všechno důležité se odehrálo v prvních patnácti minutách a poté to po celý zápas byla spíše taková trma-vrma z obou stran. Pro oko diváka se rozhodně nejednalo o pohledný zápas.