2:3sn
(1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)

B-tým mladšího dorostu si veze dva body z Tábora

11.12.2014 / Jaroslav Wollmann

Ve čtvrtek cestovali mladší dorostenci do Tábora, aby zde odehráli další mistrovský duel. Hosté z Jihlavy se dostali do vedení v sedmé minutě, když se prosadil Jan Novák, domácí do druhé třetiny skóre dokázali otočit a vedli 2:1. Ve vlastním oslabení vyrovnal Adam Fixa a o vítězi tak musely rozhodnout samostatné nájezdy. V nich si lépe počínali jihlavští mladíci a zásluhou Jana Lupače si na Vysočinu vezou dva body.
11.12.2014 19:00, ELIOD liga mladšího dorostu - 20. kolo

HC Tábor

2

HC Dukla Jihlava B

Chaloupek - Kalenda, Vaněk, Homola, Martinů, Tušer, Koláček - Štěrba, Kardoš, Lupač, Šulek, Filip, Svoboda, Fixa, Juda, Brož, Novák
3
Branky a nahrávky Jihlavy: 7. Novák (Homola), 44. Fixa (Filip), rozhodující nájezd Lupač. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Střely na branku: 29:20. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3.

Průběh utkání

„Myslím si, že dnes bylo k vidění celkem zajímavé utkání, hrané v poměrně vysokém tempu a s množstvím osobních soubojů. Na začátku střetnutí jsme měli více ze hry i díky vedoucí brance z první poloviny první třetiny, která domácí trošku zaskočila. Následovalo několik řekl bych vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili. Od vyrovnávající branky, byli ale domácí lepším týmem. Měli jsme v každé třetině pasáže, které nebyly špatné, ale příležitosti, které několikrát volali po brance, jsme neproměnili. Ke konci každé třetiny nám navíc jakoby došla síla a ze hry se vytrácela lehkost a jakákoli kombinace. Jsem ale rád, že kluci bojovali až do konce a odměnou jim bylo vyrovnání a následná výhra na nájezdy. Vynikající výkon dnes podal brankář osmé třídy Ondra Chaloupek, který má na dnešním vítězství velký podíl," řekl po utkání trenér Martin Pykal.