2:3
(1:2, 1:0, 0:1)

Dukla zdolala v derby Žďár a veze si z jeho ledu tři body

12.10.2014 / Tomáš Lysý

Úvod utkání v nedalekém Žďáru sice Dukle příliš nevyšel, když již v první minutě inkasovala z hole střelce Nečase, ale v sedmé minutě už Jihlava vedla, protože důležité vyrovnání zařídil Jan Prokš a jednačtyřicet vteřin poté vstřelil druhý gól svého týmu Jiří Slabý. Domácím se však ve druhé třetině podařilo srovnat stav. Rozhodnutí zápasu tak přinesla sedmapadesátá minuta, kdy po přihrávce Adama zařídil červenožlutým tříbodový import Milan Strnad. Jihlava tak oplatila svému soupeři porážku z úvodního zápasu sezony.
12.10.2014 17:00, ELIOD extraliga mladšího dorostu - 10. kolo

SKLH Žďár nad Sázavou

Kulich - Marek, Melichar, Trejbal, Geba, Nepokoj - M. Nečas, Kyncl, J. Nečas, Donda, Pytlík, Kaut, Kadleček, Březina, Poul
2

HC Dukla Jihlava

Škarek - Homola, P. Slabý, Trávník, Vála, Havelka - Vala, Jindra, Musil, Prokš, Adam, Najman, J. Slabý, Strnad, Vrátný
3
Branky a nahrávky: 1. Kaut (Nečas, Kadleček), 24. Donda (Nečas, Kyncl) - 6. Prokš (Adam, Strnad), 7. J. Slabý (Vrátný), 57. Strnad (Adam). Rozhodčí: Sibera - A. Ryšavý, V. Ryšavý. Vyloučení: 3:5, navíc Prokš (JIH) 10 min. OT. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 176. Střely na branku: 32:24. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:3.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Dnes to bylo velice vyrovnané utkání. Hodně dobře nás dneska podržel Jakub Škarek v bráně a zápas jsme dokázali nakonec v závěru zlomit. Kluci se konečně nastartovali k nějakým výkonům a hlavně plnili taktiku, kterou jsme si předsevzali. Teď chceme v dalším venkovním zápase porazit Kolín.