5:8
(1:3, 2:3, 2:2)

08.11.2014 / Jaroslav Wollmann

08.11.2014, Liga starších žáků "B" - 9. kolo

SKLH Žďár nad Sázavou

5

HC Dukla Jihlava

Falta (32. Hrubý) - Mikeš, Nosek, Poledna, Rampír, Štoll, Přibil - Chlubna, Čermák, P. Brož, Augusta, Kochrda, Racek, Machovský, Havel, P. Buzek
8
Branky a nahrávky Jihlavy: 4. Nosek, 7. P. Brož (Chlubna, Machovský), 8. Chlubna, 31. P. Brož (Chlubna, Čermák), 37. P. Brož (Čermák), 38. Racek (Havel), 50. Havel (Racek, Nosek), 59. Čermák (Chlubna). Nejlepší hráči Jihlavy: Tomáš Falta, Tomáš Chlubna, Patrik Čermák, Petr Brož.

Průběh utkání

„Vstup do utkání byl na výbornou, domácím jsme zatápěli a zaslouženě jsme vstřelili tři branky. Následně jsme opět měli herní výkyvy a střídali pasáže hry, kdy jsme několik střídání předváděli pěkný kombinační hokej s velkým nasazením a poté pravý opak podtržený individuálními chybami. Domácí měli do tohoto klání pouhou jednu porážku a mají svojí kvalitu, čili cenné vítězství. Důležitější je ovšem pro mě herní projev družstva a jednotlivců. Někteří zaslouží pochvalu, jiní už tolik ne. Trápí mě slabší výkony našich obránců. Děláme chyby v rozehrávce a špatně řešíme rovnovážné situace i osobní souboje. Kluci v obraně potencionál mají, musí ovšem začít přenášet věci z tréninku i do zápasů. Poté budu s výkony mužstva daleko spokojenější," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.