9:5
(2:1, 4:1, 3:3)

06.12.2014 / Jaroslav Wollmann

06.12.2014, Liga starších žáků "B" - 13. kolo

HC Ledeč nad Sázavou

9

HC Dukla Jihlava

Falta (30. Pavlas) - Poledna, Nosek, Přibil, Rampír, Štoll - Augusta, Racek, Kochrda - Havel, Machovský, P. Brož - J. Buzek, P. Buzek, Pokorný
5
Branky a nahrávky Jihlavy: 6. Havel, 24. Havel (Machovský), 47. Havel, 49. Havel (P. Brož), 52. P. Buzek (J. Buzek). Nejlepší hráči Jihlavy: Michal Poledna, Tomáš Nosek, Marián Havel, Patrik Augusta, Tomáš Racek, Jiří Kochrda.

Průběh utkání

„Dnes bylo k vidění kvalitou jedno z lepších utkání této krajské soutěže. Do utkání jsme vstoupili dobře a první třetinu si vytvořili množství šancí, bohužel jsme šli do šaten za stavu 2:1 pro domácí. Ti rozhodli o své výhře v druhé části, kde jsme měli několik minut hluché místo a obdrželi v rychlém sledu čtyři branky, z toho dvě v naší přesilové hře, což není lichotivá vizitka. Téměř všechny góly domácích obstarali dva hráči. U nás měl svůj den Marián Havel, který hrál s chutí a připsal si čtyři branky. Velká škoda byla branková impotence první formace, která sehrála kvalitní partii, bohužel bez gólového efektu. Poměr střel 38:38 hovoří o tom, že soupeř nám dal lekci z produktivity," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.