6:5
(2:4, 2:1, 2:0)

11.01.2015 / Jaroslav Wollmann

11.01.2015, Liga starších žáků "B" - 17. kolo

HC Dukla Jihlava

Falta (31. Hrubý) - Poledna, Nosek, Mikeš, Moravec, Štoll, J. Buzek - Augusta, Havel, Menšík - Machovský, Racek, Pokorný – P. Brož, Přibil, Kochrda - P. Buzek
6

HC Chotěboř

5
Branky a nahrávky Jihlavy: 1. Menšík (Nosek), 8. Machovský (Pokorný, Nosek), 35. Menšík (Havel, Augusta), 37. P. Brož (Přibil), 46. Přibil (P. Brož), 55. P. Buzek (Kochrda). Nejlepší hráči Jihlavy: Od 2. třetiny celý tým.

Průběh utkání

„V první části jsme pokračovali v mizerném výkonu ze sobotního zápasu. O přestávce bylo v kabině velké ticho, z čehož bylo vidět, že kluci sami nejsou s předvedeným výkonem spokojeni. Důrazně jsme si o naší hře promluvili, rozebrali si několik situací a šli do druhé části s odhodláním výsledek otočit. Každý jedinec po zbytek zápasu podal zodpovědný výkon směrem dozadu, což byl základ. Soupeře jsme k ničemu nepustili a navíc si vytvářeli množství šancí, jelikož šikovné kluky na puku zde máme. Nakonec jsme toto dramatické utkání zlomili pět minut před koncem ve svůj prospěch. V závěru jsme obětavostí i důrazem soupeře do tlaku nepustili, z čehož jsem měl trochu strach. Hosté disponovali dvanácti hráči staršího ročníku 2001, čili je pozitivní, že jsme fyzicky i bruslařsky drželi krok," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.