7:9
(3:1, 2:3, 2:5)

24.01.2015 / Jaroslav Wollmann

24.01.2015, Liga starších žáků "B" - 19. kolo

HC Dukla Jihlava

Falta (30. Hrubý) - Poledna, Nosek, Mikeš, Přibil, J. Buzek, Štoll - Chlubna, Čermák, Havel – P. Brož, Racek, Kochrda – Machovský, Augusta, P. Buzek - Pokorný
7

Lanškroun

9
Branky a nahrávky Jihlavy: 1. Čermák (Poledna), 9. Havel (Chlubna), 9. Chlubna (Havel), 23. Chlubna (Kochrda), 32. Chlubna, 41. Chlubna (Čermák), 43. Chlubna (Čermák). Nejlepší hráči Jihlavy: Tomáš Chlubna, Patrik Čermák, Jiří Kochrda, Tomáš Falta.

Průběh utkání

„První část jsme vyhráli 3:1 i přesto, že jsme si spíše natrénovali hru v oslabení. Zbytečné zákroky holí nás stály spousty sil ve hře v početní nevýhodě, což se projevilo ke konci utkání. To se hrálo prakticky bez obran a obě družstva měla spousty šancí. U nás se ukázaly obrovské výkonnostní rozdíly. Nám i hostům se o všechny branky podělili shodně víceméně dva hráči. Proti těmto starším klukům se ukazuje, kdo má problémy s bruslením či herním myšlením, po fyzické stránce se bohužel rovnat nemůžeme. V takovémto zápase by všichni hráči museli podat výkon na hranici svých možností, což se nestalo a soupeř nás tudíž přetlačil," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.