3:4
(0:1, 1:2, 2:1)

15.03.2015 / Jaroslav Wollmann

15.03.2015, Liga mladších žáků "D" - 28. kolo

HC Dukla Jihlava

Tesař (30. Sigmund) - Číhal, Kret, Vovsík, Port, Zdarsa, Kain - Fábry, Peš, Machovský - Sedlák, Jungwirth, Hrbek - Lagron, Hasaj, Němec - Polák
3

HC Dynamo Pardubice

4
Branky a nahrávky Jihlavy: 33. Jungwirth, 46. Jungwirth (Hrbek), 52. Hrbek (Jungwirth). Nejlepší hráč Jihlavy: Jonáš Jungwirth.

Průběh utkání

„Vysokému tempu utkání jsme se přizpůsobili a byli jsme hostům vyrovnaným soupeřem. Ti nakonec ovšem zaslouženě o tu jednu branku vyhráli, jelikož měli ve svých řadách třináct kvalitou šikovných a vyrovnaných kluků. To byl ten klíčový rozdíl oproti nám. Ovšem kluci se snažili, vytvářeli si šance a hráli s chutí, tudíž jsme sezónu zakončili se vztyčenou hlavou."

„Za uplynulou sezónu bych chtěl klukům poděkovat, většina z nich udělala výkonnostní pokrok. Zejména po vánočních svátcích šla úroveň tréninků i zápasů výrazně nahoru. Velkou zásluhu na tom měli kluci ročníku 2005, kde vidím veliký potencionál. V ročníku 2004 je slabinou malá konkurence a doufám, že se nám v nastávajících sezonách podaří tým vhodně doplnit. Jelikož i zde máme kvalitní kluky, kterým již zmíněná konkurence prospěje. V základním kádru jsme měli i hrstku kluků ročníku 2003, kteří také dokázali předvádět kvalitní výkony. Příští rok zažijí skok do starších žáků, kde z pozice šesťáků či sedmáků budou hrávat i proti osmákům, což bude obrovský skok a doufám, že se s tím co nejstatečněji poperou. Chtěl bych tedy klukům poděkovat, že jsme sezonu zvládli a přál bych si, aby fungovali stejně nebo pokud možno ještě lépe krom hokeje i ve škole a vyvíjeli se co nejkvalitněji po lidské i hokejové stránce," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.