0:4
(0:1, 0:2, 0:1)

Mladší dorost výrazně přestřílel Mladou Boleslav, z dvaašedesáti střel dal čtyři góly a vyhrál

25.10.2015 / Tomáš Lysý

Dvanácté kolo ELIOD extraligy mladšího dorostu zavedlo Jihlavu na led Mladé Boleslavi. Sedmá Dukla proti devátému a předposlednímu soupeři zvládla první třetinu dobře, když se v šestnácté minutě prosadil Jan Úlovec. Ve druhé třetině se na branky čekalo do závěru, kdy zvýšil vedení Jihlavy Tomáš Vala a sekundu před odchodem do kabin znovu Jan Úlovec. Třetí část rovněž patřila Dukle, minutu před koncem stanovil Tomáš Vala konečný stav na 4:0.
25.10.2015 11:45, ELIOD extraliga mladšího dorostu - 12. kolo

BK Mladá Boleslav

Haas - Sýkora, Theissig, Málek, Dobrkovský, Stehlík, Furmánek, Pilek - Valdhans, Šípek, Litera, Dlask, Novák, Moucha, Čermák, Jindra, Moravčík, Kolner
0

HC Dukla Jihlava

Juřička - Rašín, Zadina, Marek, Piskač, Rusňák - Musil, Juda, Úlovec - Filip, Kardoš, Brož - Vala, Najman, Chlubna - Svoboda
4
Branky a nahrávky: 15. Úlovec (Juda, Rašín), 39. Vala (Najman), 40. Úlovec (Vala, Juda), 59. Vala (Najman, Chlubna). Rozhodčí: Blümel - J. Hribík, J. Hribík. Vyloučení: 7:2, navíc Juda (JIH) 10 min. OT. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 121. Střely na branku: 21:62. Průběh utkání: 0:4.

Ohlasy trenérů

Petr Svoboda (HC Dukla Jihlava): První třetina byla z naší strany dobrá, měli jsme dobrý pohyb, nasazení, dostávali jsme se do šancí. Škoda, že jsme využili pouze jednu a třetinu vyhráli jen 1:0. Druhá třetina byla pravým opakem třetiny první. Prvních třináct minut této části jsme hráli hrozně, všude jsme byli později, soupeř nás dokázal zatlačit. Paradoxně jsme ke konci druhé třetiny, které se mi vůbec nelíbila, dali dva góly. Ve třetí třetině jsme se vrátili do té naší pohody a dokázali jsme vedení navýšit na 4:0. V rozhodujících chvílích nás výborně znovu podržel gólman Honza Juřička, hlavně ve druhé třetině, kdy tam byl závar a my si museli vzít time out, abychom kluky trošku uklidnili. Myslím, že se to v té fázi zápasu povedlo. Jsme spokojeni s výsledkem.