3:2sn
(2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)

Mladší dorost porazil po samostatných nájezdech Kometu

17.11.2015 / Ondřej Terber

V úterý dopoledne zavítala na Horácký zimní stadion Kometa Brno a již před začátkem utkání bylo jasné, že zápas s tímto sousedem v tabulce nebude jednoduchý. Do zápasu vstoupila Dukla výborně, když poslal Jihlavu do vedení Tomáš Vala. Hned o minutu později přidal další gól Miroslav Juda a po první třetině vládla v jihlavské kabině spokojenost. Ve druhé části hry stihla Kometa snížit na rozdíl jedné branky a rozhodnout musela až závěrečná třetina. V té se podařilo hostům vyrovnat a tak se šlo do prodloužení. V prodloužení žádný gól také nepadl a rozhodnou tak musely samostatné nájezdy. V těch byla šťastnější Jihlava, když se o rozhodující trefu postaral Miroslav Juda. Jihlava si tak připisuje dva body do tabulky.
17.11.2015 11:45, ELIOD extraliga mladšího dorostu - 17. kolo

HC Dukla Jihlava

Chaloupek – Marek, Piskač, Rašín, Rusňák, Zadina, Barák - Juda, Musil, Vala, Chlubna, Brož, Úlovec, Filip, Svoboda, Zadražil
3

HC Kometa Brno

Dostál – David, Kučeřík, Holemý, Věžník, P. Vašíček, Masár, Gloz – Svoboda, Kunc, Novák, Lašák, Čajkovič, Meluzín, D. Vašíček, Konečný
2
Branky a nahrávky: 11. Vala (Musil), 12. Juda (Marek), rozh. náj. Juda – 39. D. Vašíček (P. Vašíček, Konečný), 55. Čajkovič (David, Lašák). Rozhodčí: Slavík – Rampír, Horký. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 50. Střely na branku: 37:27. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2.

Ohlasy trenérů

Jan Dršata (HC Dukla Jihlava): Měli jsme dobrý vstup do utkání. Myslím si že první třetina byla z naší strany dobrá a zaslouženě jsme vedli o dvě branky. Od druhé třetiny jsme přestali hrát naši hru, dělat hlouposti, ztráceli jsme kotouče a pouštěli jsme Brno po našich chybách do šancí, které naštěstí pro nás nevyužili. Výborně nám dneska zachytal i gólman. Potom co jsme ve třetí třetině předváděli byla katastrofa, ale jsme samozřejmě rádi za dva body, které jsme získali nezaslouženě.