4:1
(2:0, 2:1, 0:0)

Rezerva mladšího dorostu padla na ledě Kolína

18.10.2015 / Ondřej Terber

V neděli dopoledne zavítala Dukla na led prvního Kolína. Lepší vstup do zápasu měli domácí, když se během první periody prosadili hned dvakrát. Ve druhé části hry už Dukla přidala a byla minimálně vyrovnaným soupeřem na ledě. Bohužel se jí nepodařilo proměnit slibné šance a naopak ještě dvakrát inkasovala. Ve druhé třetině dokázala Jihlava už jen snížit nepříznivý stav, když se dvě sekundy před sirénou prosadila Kristýna Kaltounková. Ve třetí části hry už se skóre nijak neměnilo, a tak Dukla prohrála na ledě Kolína 4:1.
18.10.2015 10:00, ELIOD liga mladšího dorostu - 8. kolo

SC Marimex Kolín

Kvasil - Pirkl, Dotter, Bárta, Vaněk, Zelený, Kalista, Doležal, Havránek, Rychtera, Junek, Laube, Naďo, Zugar, Šindelář, Sinor, Horák, Hubschmann, Vrabec, Dvořák
4

HC Dukla Jihlava B

Chaloupek - Sapík, Martinů, Barák, Jancl, Koláček, Brož, Adamová - Rampír, Novák, Přibil, Čermák, Hroch, Machovský, Kaltounková
1
Branky a nahrávky: Kalista, Dvořák (Havránek), Bárta, Pirkl (Laube) - Kaltounková (Čermák). Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Střely na branku: 47:17. Průběh utkání: 4:0, 4:1.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Soupeř byl hlavně v první třetině výrazně lepším týmem a zaslouženě ji vyhrál 2:0, ve druhé části jsme se dostali do několika šancí, kde byly i samostatné nájezdy, ale bohužel jsme je nevyřešili správně. Ve třetí části byly šance na obou stranách, ale branka už nepadla. Soupeř zvítězil zaslouženě.