2:3sn
(0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)

Rezerva mladšího dorostu prohrála po samostatných nájezdech s Libercem

25.10.2015 / Ondřej Terber

Rezerva mladšího dorostu se v neděli utkala na Horáckém zimním stadionu s týmem Liberce. Dukla se po bezbrankové první třetině dokázala ujat vedení díky proměněnému trestnému střílení Evy Adamové. Ovšem hosté stihli ještě do přestávky srovnat. Ve třetí třetině už jen oba týmy vstřelily po gólu a zápas tak dospěl do prodloužení, kde se také nepodařilo nikomu rozhodnout. V samostatných nájezdech už byli šťastnější hosté, kteří si odvezli dva body po výhře 2:3.
25.10.2015 12:00, ELIOD liga mladšího dorostu - 9. kolo

HC Dukla Jihlava B

Chaloupek - Jančí, Martinů, Barák, Přibil, Sapík, Mareček - Kohout, Schwarz, Štěrba, Rampír, Adamová, Coufal, Hroch, Novák
2

Bílí Tygři Liberec B

Hosnedl - Žilka, Holbaba, Mojžíšek, Havlíček, Bartoš, Žůrek, Hampl, Dupal, Křepelka, Forejtová, Hornická, Vomáčková, Liška, Strnad, Matějka, Jiruš, Jansa
3
Branky a nahrávky: 29. Adamová (TS), 58. Kohout (Mareček) - 37. Strnad (Jiruš), 50. Jansa (Dupal). Vyloučení: 3:6. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 50. Střely na branku: 13:49. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:3.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava) V dnešním utkání podal vynikající výkon brankář Chaloupek, který nás držel po celou dobu utkání. Dostali jsme se do vedení po individuální akci Adamové, která byla faulovaná a nařízené trestné střílení proměnila. Bohužel jsme soupeři darovali obě branky našimi individuálními chyby a v závěru jsme byli rádi za vyrovnání. Nájezdy zvládl soupeř lépe a zaslouženě bral dva body.