1:2sn
(1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)

Rezerva mladšího dorostu uspěla v Benátkách

10.12.2015 / Ondřej Terber

Ve čtvrtek zavítal mladší dorost do Benátek nad Jizerou, kde se hrálo již od první minuty velmi vyrovnané utkání s těžce průstřelnými gólmany. Do utkání vkročili lépe domácí, které se v první periodě prosadili. Dukla zabrala a ve druhé části hry vyrovnal Martin Zadražil. Po zbytek zápasu se oba týmy neprosadili a tak muselo rozhodnout prodloužení. V něm však branka také nepadla, a tak rozhodovaly samostatné nájezdy, ve kterých byla šťastnější Jihlava díky gólu Pavla Svobody. Dukla si tak z Benátek odvezla dva body po výhře 2:1 po samostatných nájezdech.
10.12.2015, ELIOD liga mladšího dorostu - 18. kolo

HC Benátky nad Jizerou

1

HC Dukla Jihlava

Juřička - Barák, Jančí, Mareček, Martinů, Přibil, Koláček - Zadražil, Svoboda, Daňhel, Novák, Coufal, Kohout, Štěrba, Schwarz
2
Branky a nahrávky Dukly: 24. Zadražil (Daňhel), rozhodující nájezd Svoboda . Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 44:23. Průběh utkání: 1:0, 1:2.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Byl to jeden z těch kvalitnějších zápasů, kde byla spousta šancí na obou stranách. Výborně chytali oba brankáři a tak asi zaslouženě to dospělo do samostatných nájezdů, kde jsme byli šťastnější. Kluci dnešní zápas odmakali. Jen se pořád trápíme s výběrem správného řešení určitých situací, spoustu věcí kluci řeší přesně opačně, než by měli. Ale za dva body jsme samozřejmě rádi.