2:3sn
(0:0, 0:1, 2:1 -0:0)

Rezerva mladší dorostu veze dva body

02.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V sobotu cestovali mladší dorostenci do Chrudimi, kde na ně čekala rezerva Pardubic. Po první třetině byl stav bezbrankový, více ze hry však měli domácí. Jako první šli do vedení hosté, když se na sklonku druhé části prosadil Vítězslav Brož. Před polovinou poslední dvacetiminutovky zvýšil na 2:0 Jakub Schwarz. Domácí v závěru duelu vydřeli alespoň bod, když v 57. a v 60. minutě využili přesilové hry. Svěřenci Karla Nekvasila získali druhý bonusový bod, když zvítězili na nájezdy. Prosadil se pouze Miroslav Juda. Jihlava B porazila Pardubice B 3:2 po samostatných nájezdech.
02.01.2016 17:30, ELIOD liga mladšího dorostu - 22. kolo

HC Dynamo Pardubice B

2

HC Dukla Jihlava B

Chaloupek - Barák, Jančí, Mareček, Sapík, Koláček - Zadražil, Daňhel, Kohout - Novák, Juda, Brož - Hroch, Adamová, Štěrba - Coufal, Schwarz
3
Branky a nahrávky Jihlavy: 40. Brož, 48. Schwarz (Adamová), rozhodující nájezd Juda. Vyloučení: 4:8. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 53:11.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Soupeř byl po celý zápas aktivnějším týmem, měl obrovskou střeleckou převahu, ale celý zápas nás držel skvělým výkonem brankář Chaloupek. Z toho tlaku taky na konci zápasu vzešlo vyrovnání při přesilovkách soupeře. V nájezdech jsme proměnili jeden nájezd a Chaloupek nepustil ani jeden. Samozřejmě vzhledem k vývoji utkání, kdy jsme vedli o dvě branky to bereme jako ztrátu jednoho bodu.