2:5
(0:1, 0:2, 2:2)

Osmá třída uspěla na ledě Olomouce a porazila jí podruhé v sezóně

10.10.2015 / Tomáš Lysý

V rámci osmého kola Ligy starších žáků se Dukla poprvé utkala s týmem, se kterým již letos jednou hrála - Olomoucí. Hanáci se v úvodní třetině neprosadili, naopak Jihlavu poslal do vedení v 19. minutě Michal Poledna. Ve druhé třetině Dukla navýšila své vedení, přesné zářezy přidal Patrik Čermák s Tomášem Chlubnou. Výborný výkon podal gólman červenožlutých Filip Krejčí, který chytil všech 15 střel a po polovině zápasu přepustil místo Tomáši Faltovi. Domácí se v polovině třetí třetiny dostali dvěma góly na dostřel, ale Jihlava si vedení vzít nenechala. Tomášové Racek a Chlubna vrátili Dukle zpět třígólové vedení a o dvou bodech pro hosty bylo jasno.
10.10.2015, Liga starších žáků "A" - 8. kolo

HC Olomouc

Pražan (32. Ryšavý) - Čapka, Holub, Stratil, Nekvapil - Kavan, Janíček, Tomajko, Handl, Pelíšek, Vinter, Zembol, Ruda, Fasner
2

HC Dukla Jihlava

Krejčí (32. Falta) - Brož, Moravec, Poledna, Chvátal, Sapík - Havel, Čermák, Menšík - Machovský, Chlubna, Adam - Dúška, Racek, Kochrda
5
Branky a nahrávky: 50. Fasner (Ruda), 52. Vinter (Holub) - 19. Poledna (Čermák, Menšík), 26. Čermák (Havel, Menšík), 39. Chlubna (Adam, Chvátal), 53. Racek (Menšík), 58. Chlubna. Rozhodčí: Novotná - Dopitová, Nekvapil. Vyloučení: 8:2. Využití: 0:2. V oslabení: 0:1. Diváci: 45. Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:5.

Průběh utkání

Nejlepší hráč Dukly: Patrik Čermák, Tomáš Chlubna, Filip Krejčí

Ohlasy trenérů

Martin Pykal (HC Dukla Jihlava): Domácí tým s námi dnes odehrál dobrou partii a vítězství se určitě nerodilo lehce. Někteří hráči nepodali nejlepší výkon a i když se samozřejmě nemusí pokaždé dařit, chuť a nasazení by chybět neměly. Obdržené branky byly hodně laciné a pramenily z nedůslednosti některých hráčů. Máme za sebou ale malinko náročnější program, kdy jsme kromě soutěžních zápasů odehráli v týdnu i turnaj akademii, někteří hráči navíc hrají i za dorost, a tak se malinko začíná projevovat i únava.