4:4
(1:2, 1:0, 2:2)

Starší žáci vezou ze Zlína bod ze remízu, o výhru přišli těsně před koncem

14.11.2015 / Tomáš Lysý

Po reprezentační pauze zamířili starší žáci Dukly na led Zlína a po čtyřech porážkách chtěli zlomit nepříznivou sérii. Jihlava se gólem Matouše Menšíka a Patrika Čermáka ujala vedení, jenže na konci první části snížila Sára Čajanová a Natálie Mlýnková na přelomu druhé a třetí třetiny dvěma góly převrátila vedení na stranu domácích. Jenže Dukla má ve svých řadách také šikovné děvče, Kristýnu Kaltounkovou, která dvěma góly obrátila stav zápasu. K výhře to červenožlutým nestačilo, protože minutu a tři čtvrtě před koncem srovnal Dominik Luža.
14.11.2015, Liga starších žáků "A" - 13. kolo

Berani Zlín

Šarman - Prokeš, Riedl, Talafa, Liss, Forman, Macík - Hrazdíra, Luža, Mlýnková, Zemánek, Mandl, Čajanová, Bednařík, Kopčil, Martinec, Bachánek, Ondík
4

HC Dukla Jihlava

Maláč (33. Krejčí) - Brož, Sapík, Poledna, Nosek, Moravec, Chvátal - Menšík, Čermák, Adam - Machovský, Kaltounková, Havel - Augusta, Racek, Kochrda
4
Branky a nahrávky: 19. Čajanová (Riedl), 39. Mlýnková, 43. Mlýnková (Luža), 59. Luža (Mlýnková) - 13. Menšík (Čermák), 19. Čermák, 47. Kaltounková (Havel), 55. Kaltounková (Brož). Rozhodčí: Knap - Buchtík, Goňa. Vyloučení: 4:3. Bez využití. . V oslabení: 1:0. Diváci: 76. Průběh utkání: 0:2, 3:2, 3:4, 4:4.

Průběh utkání

Nejlepší hráči: Filip Maláč a další

Ohlasy trenérů

Martin Pykal (HC Dukla Jihlava): První třetinu jsme sice vyhráli, ale upřímně ne zaslouženě a nebýt Filipa Maláče v brance a jeho výborného výkonu, nebylo by tomu tak. Po důrazné domluvě v kabině se obraz hry o dost zlepšil a myslím si, že dvě třetiny jsme až na některé pasáže měli více ze hry. Škoda neproměněných příležitostí, dvakrát jsme trefili tyčku a jedna branka nebyla uznána pro údajnou hru vysokou holí. I tak jsme drželi vedení až do posledních dvou minut, bohužel po menším zaváhání minutu a půl před koncem jsme inkasovali vyrovnávací branku. Za výkon se dnes ale rozhodně nemusíme stydět.