5:5
(4:2, 1:0, 0:3)

Starší žáci ve třetí třetině třemi góly vyrovnali zápas s Warriorem Brno

28.11.2015 / Tomáš Lysý

Ačkoliv se start zápasu starším žákům povedl, když se po padesáti vteřinách trefila Kristýna Kaltounková a na dva góly domácích zareagoval Tomáš Chlubna, dokázal Warrior v šestnácté minutě dvakrát skórovat a ve druhé třetině zvýšit vedení na tři branky. Jihlava se však nevzdala a ve třetí třetině vybojovala bod. nejprve si třetí bod a druhý gól v zápase připsala Kristýna Kaltounková, ve čtyřiapadesáté minutě jí druhým gólem napodobil Tomáš Chlubna a když už se domácí téměř radovali z dvou bodů, vyrovnal dvě vteřiny před koncem Patrik Čermák! Jihlava tak poprvé v sezoně sebrala Warrioru Brno body za remízu 5:5.
28.11.2015, Liga starších žáků "A" - 16. kolo

HCM Warriors Brno

Atanasiadis – Vaněk, Chocholouš, Mrkvica, Kuchař, Mahdal – Snášel, Kos, Krška, Orsech, Kučera, Marčík, Mastič
5

HC Dukla Jihlava

Krejčí (33. Pavlas) – Brož, Sapík, Poledna, Nosek, Moravec, Mikeš, Dúška – Menšík, Adam, Čermák – Havel, Chlubna, Kaltounková – Machovský, Racek, Kochrda
5
Branky a nahrávky: 5. Kučera (Snášel), 9. Kučera (Vaněk), 16. Orsech (Mastič), 16. Kučera (Kos, Snášel), 37. Marčík (Snášel, Chocholouš) – 1. Kaltounková (Havel, Čermák), 10. Chlubna (Kaltounková), 46. Kaltounková (Brož), 54. Chlubna (Poledna), 60. Čermák. Rozhodčí: Bernard - Maršálek, Pospíšil. Vyloučení: 5:2. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 5:2, 5:5.

Průběh utkání

Nejlepší hráč: Kristýna Kaltounková

Ohlasy trenérů

Martin Pykal (HC Dukla Jihlava): Vstup do zápasu jsme měli dobrý, ale úvodní branka nám přinesla až moc velkou pohodu do našeho výkonu. Kluci hráli opět jako páni profesoři. Některé chyby, které pramenily z větší části právě z laxního přístupu, byly více než školácké. Začíná se stávat pravidlem, a to mě moc mrzí, že než si hráči uvědomí, že musejí hrát naplno, je polovina zápasu pryč. Ve třetí třetině jsme hráli dobře, soupeři docházely síly, ale doháněli jsme manko 3 branek. Povedlo se nám vyrovnat a měli jsme i šance na vítězství. Za první polovinu utkání jsme si ho ale nezasloužili a tak je remíza spravedlivá.