7:2
(2:1, 1:1, 4:0)

28.11.2015 / Jaroslav Wollmann

28.11.2015, Liga starších žáků "B" - 11. kolo

HC Dukla Jihlava

Falta (30. Hrubý ) – Vranka, J. Novák, Kratochvíl, Broža, Štoll, J. Buzek - Mlejnek, Polodna, Štorek – Melenovský, Pokorný, Pavelec – Bína, Michalčuk, Zdarsa - Sedlák
7

BK Havlíčkův Brod

2
Branky a nahrávky Jihlavy: 10. Michalčuk (Štoll), 10. Polodna (J. Novák, Mlejnek), 31. Štorek, 45. Zdarsa (Michalčuk, Bína), 45. Polodna, 46. Melenovský (Pokorný, Pavelec), 59. Pavelec (Melenovský). Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„Téměř obehraná písnička, kdy kluci do utkání vstoupili s chutí a ve hře bylo k vidění nasazení, kombinace i individuální prosazování. Jedno jediné, bohužel důležité mínus, bylo v těchto momentech již tradičně naše zakončení. Poté jsme udělali dvě individuální chyby, které nás srazili dolů, soupeř z toho vytěžil vyrovnání a naráz přišel herní útlum. Dvakrát jsme takto dobře rozehrané utkání pokazili a remízovali, tentokrát se do třetice scénář neopakoval. Po brance na 3:2 se hráčům opět zvedlo sebevědomí a následně ve třetí části jsme se během jedné minuty třikrát trefili do černého a dokráčeli zaslouženě k vítězství," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.