2:9
(0:4, 0:2, 2:3)

Starší žáci B si z Moravské Třebové vezou dva body

03.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V neděli 3. ledna cestovali svěřenci Tomáše Dzurika do Moravské Třebové. Po první třetině vedli hosté již 4:0, když se dvakrát prosadil Štorek, po brance přidali Pokorný a Polodna. Po druhé části to bylo již 6:0, góly přidaly Štoll a Zdarsa. V poslední dvacetiminutovce padlo pět branek, tři z toho vstřelili hráči Dukly. Svou druhou branku vsítili Zdarsa s Pokorným, mezi střelce se zapsal i Melenovský. Jihlava porazila Moravskou Třebovou 9:2.
03.01.2016, Liga starších žáků "B" - 15. kolo

Moravská Třebová

2

HC Dukla Jihlava

Maláč – Mikeš, Nosek, Vranka, Broža, Kratochvíl, J. Buzek - Michalčuk, Štorek, Pavelec – Polodna, Melenovský, Pokorný – Štoll, Mlejnek, Zdarsa
9
Branky a nahrávky Jihlavy: 6. Polodna (Nosek, Melenovský), 12. Štorek (Štoll), 14. Štorek (Nosek, Zdarsa), 18. Pokorný (Polodna), 30. Štoll (Mlejnek), 35. Zdarsa (Štoll), 42. Zdarsa (Mlejnek), 49. Melenovský, 56. Pokorný (Melenovský). Nejlepší hráči Jihlavy: Filip Maláč, Martin Štoll, Šimon Zdarsa.

Průběh utkání

„Utkání se spoustou nepřesností, kde jsme slabší momenty střídali s lepšími. Vždy po hluché pasáži jsme dokázali předvést několik povedenějších minut a svoje šance využít. Soupeř přílišný odpor nekladl a když už se dostal do šance, tak nás podržel velice jistý Filip Maláč. Takže určitě zasloužené vítězství, nicméně očekával bych od naší hry více," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.