2:7
(0:4, 1:0, 1:3)

Starší žáci o výhře rozhodli už v první třetině

29.01.2016 / Jaroslav Wollmann

V pátek 29. ledna cestovali starší žáci do Havlíčkova Brodu, odkud se vraceli se ziskem dvou bodů. Po první třetině byl stav 4:0 pro hosty. Domácí ve druhé části vstřelili jednu branku a snížili tak náskok Dukly. Svěřenci Tomáše Dzurika ale v poslední třetině zabrali a nakonec se radovali z vysoké výhry 7:2. Tři branky a asistenci zaznamenal Petr Pokorný.
29.01.2016, Liga starších žáků "B" - 19. kolo

BK Havlíčkův Brod

2

HC Dukla Jihlava

Pavlas (30. Hrubý) – Kratochvíl, Vranka, Štoll, Broža, J. Buzek - Polodna, Pavelec, Melenovský - Štorek, Mlejnek, Pokorný - Zdarsa, Bína, Sedlák
7
Branky a nahrávky Jihlavy: 6. Polodna (Melenovský, Vranka), 11. Melenovský (Pavelec), 14. Štorek (Pokorný, Štoll), 20. Pokorný, 44. Pokorný (Mlejnek, Štorek), 50. Bína (Sedlák), 57. Pokorný (Polodna). Nejlepší hráči Jihlavy: Marek Pavlas, Ondřej Broža, Petr Pokorný.

Průběh utkání

„První třetina excelentní výkon, kde všichni hráči hráli s chutí, byli v pohybu a soupeře jsme výrazně přehrávali. Výsledek 4:0 je toho důkazem. Za těchto dvacet minut zaslouží kluci pochvalu, zbytek utkání nabídnul velice průměrnou podívanou obou družstev. My vstřelili tři branky, domácí dvě a zejména díky náskoku z první části jsme nepřipustili žádné drama a v poklidu dokráčeli k vítězství," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.