3:1
(0:1, 2:0, 1:0)

Starší žáci těsně porazili Moravskou Třebovou

14.02.2016 / Jaroslav Wollmann

V neděli 14. února přivítali starší žáci B celek Moravské Třebové. Po první třetině vedli hosté fotbalovým výsledkem 1:0. Ve druhé části domácí přidali a zásluhou Petra Pokorného otočili na 2:1. V poslední třetině padla do sítě hostí třetí branka a mladí hráči Dukly se tak mohli radovat z vítěztví 3:1.
14.02.2016 13:30, Liga starších žáků "B" - 22. kolo

HC Dukla Jihlava

Maláč (30. Hrubý) – Vranka, J. Novák, Kratochvíl, Broža, Štoll - Štorek, Melenovský, Michalčuk – Bína, Mlejnek, Pokorný – Zdarsa, Sedlák
3

Moravská Třebová

1
Branky a nahrávky Jihlavy: 22. Pokorný (Mlejnek), 28. Pokorný (Mlejnek), 48. Mlejnek (Broža). Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

„Utkání začalo ve svižném tempu a hra se přelévala z jedné strany hřiště na druhou. Z rovných patnácti střeleckých pokusů v první části jsme bohužel ani jednou neskórovali, přestože puk několikrát poskakoval po brankovišti soupeře. V druhé části se hra začala kouskovat řadou vyloučení, kdy téměř každých pět minut jsme hráli přesilovku či oslabení. Kluci ovšem zvládli výborně i pětiminutové oslabení, celé utkání odmakali a prokázali velkou vůli po vítězství. Ode mne zaslouží dokonce větší pochvalu, než tomu bylo při minulém měření sil, přestože na hřišti soupeře vyhráli daleko větším rozdílem," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.