2:10
(0:3, 0:3, 2:4)

Starší žáci neměli v Chotěboři nejmenší problém

05.03.2016 / Jaroslav Wollmann

Starší žáci B si v sobotu v Chotěboři s chutí zastříleli. Po první třetině vedli 3:0. Ve druhé části hosté přidali další tři branky a stav byl již 6:0. V poslední třetině se prosadili přeci jen i domácí, na jejich dva góly měli svěřenci Tomáše Dzurika čtyři odpovědi. Mladí hráči Dukly zvítězili vysoko 10:2. Čtyři branky vstřelil Petr Pokorný.
05.03.2016, Liga starších žáků "B" - 25. kolo

HC Chotěboř

2

HC Dukla Jihlava

Pavlas (30. Hrubý) – Vranka, J. Novák, Dúška, Broža, Štoll, J. Buzek - Polodna, Melenovský, Pavelec – Štorek, Mlejnek, Pokorný – Zdarsa, Bína, Michalčuk
10
Branky a nahrávky Jihlavy: 13. Pavelec (Melenovský, Polodna), 15. Bína (Michalčuk, Štoll), 16. Pokorný, 26. Broža, 27. Polodna (Melenovský), 38. Polodna, 50. Pokorný (Vranka), 55. Pokorný (Štorek), 58. Pokorný (Polodna, Vranka), 60. Dúška. Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.

Průběh utkání

Opět mě kluci výkonem velice potěšili. Dokázali celý zápas hrát aktivně a s chutí. Již v půlce jsme vedli o pět branek a vytvářeli si další šance. Soupeř měl brankových příležitostí daleko méně, ale o to byly nebezpečnější a zejména v první půli nás brankář vždy v pravý čas podržel. Kluci tím měli klid na hokejkách a postupně zaslouženě zvyšovali skóre do konečné dvouciferné podoby. Za zmínku také stojí to, že většinu branek se nám podařilo vstřelit po krásných kombinacích," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.