4:5
(1:1, 1:3, 2:1)

Béčko mladšího dorostu těsně podlehlo B-týmu Pardubic

03.08.2016 / Tomáš Lysý

První přípravný zápas odehrál také B-tým mladšího dorostu Jihlavy, který nastoupil proti Béčku Pardubic. Dukla se sice ve čtrnácté minutě ujala vedení po trefě Martina Zadražila, ale hosté ještě do přestávky srovnali a v šestadvacáté minutě dvěma góly otočili stav. Jihlava vzápětí snížila, když se prosadil Jakub Krajíček, ale v polovině zápasu Dynamo znovu uskočilo na dva góly a na začátku třetí třetiny vsítilo pátou branku. Dukla ale nic nezabalila. Jakub Krajíček dokončil ve třetí části hattrick, ovšem vyrovnat se již domácím nepodařilo - 4:5.
03.08.2016 11:30, Přípravné zápasy mladšího dorostu B - 0. kolo

HC Dukla Jihlava B

Holata - Nosek, Dúška, Poledna, Přibil, Rašín, Jančí, Buzek - Augusta, Machovský, Hroch - Havel, Kochrda, Kohout - Krajíček, Dýcková, Zadražil - Schwarz
4

HC Dynamo Pardubice B

Růžička (60. Batěk) - Voženílek, Nedělka, Vltavský, Obr, Pirner, Školoudík - Pryl, Hebek, Herčík, Divíšek, Šťastný, Hrdlička, Pavelka Pavlata, Hykl, Felcman, Václavek, Kubíček
5
Branky a nahrávky: 15. Zadražil (Krajíček, Dýcková), 27. Krajíček (Dýcková), 45. Krajíček, 58. Krajíček - 19. Školoudík, 26. Pavlata, 26. Felcman (Divíšek), 31. Divíšek (Obr), 41. Herčík Rozhodčí: Mejzlík - G. Havelka, Mareš. Vyloučení: 2:1. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3, 2:5, 4:5.

Ohlasy trenérů

Karel Nekvasil (HC Dukla Jihlava): Na to, že jsme byli potřetí na ledě, tak hráči zápas odmakali neskutečným způsobem. Jediné, co nás štve, je to, že jsme dostali čtyři góly z předbrankového prostoru. To se nemůže stávat a hráči tyto situace musí řešit úplně jinak. Ale hráče jsem pochválili za bojovnost a nasazení. Vůbec nic nevypustili a když pomineme výsledek, tak s hrou jsme byli celkem spokojeni.