Jihlavské krasobruslařky vystoupí o přestávce zápasu Dukla - Slavia

28.10.2019 / Tomáš Lysý

Již ve středu 31. října 2019 sehraje Dukla Jihlava poslední domácí zápas před reprezentační přestávkou, když vyzve pražskou Slavii. A utkání nebude pouze a jen o hokeji. O druhé pauze zápasu totiž předvedou svůj um jihlavské krasobruslařky, konkrétně tým GEMINI. Divákům ukážou závodní program na hudbu od skupiny Woodkid - Run Boy Run, z filmu Divergent. Tak se přijďte podívat!

Tým Gemini je v současné době nejaktivnější závodní tým. Tvoří okénko do oddílu, jsou to děvčata, která zahajovala před sedmi lety trénování v rámci sportovních tříd na ZŠ Seifertova v Jihlavě. Trénují šestkrát týdně: třikrát na ledě a třikrát na suchu.

Soutěží v kategorii Advanced Novice a nejbližší velké závody je čekají již 14. prosince v Brně na Kometě. Dále budou soutěžit třeba i v zahraničí: v chorvatském Záhřebu, v Budapešti, v Drážďanech a poté na domácím závodu 21. března v Jihlavě, kde se bude konat tradiční mezinárodní soutěž a Mistrovství republiky v synchronizovaném bruslení.

Trenérský tým Gemini tvoří hlavní trenérka oddílu krasobruslení DUKLA Jihlava - mládež, z.s., Věra Paulusová a dále trenérka Linda Haferníková, asistentkami týmu jsou bývalé závodnice z týmu Starlets - Veronika Humlerová, Natálie Feldmanová a Denisa Poukarová.

O přestávce mezi druhou a třetí třetinou zápasu Dukla – Slavia ukážou divákům závodní program na hudbu od skupiny Woodkid - Run Boy Run, z filmu Divergent.

Zdroj: www.geminiteam.cz