Při zápasu s Třebíčí nebude chybět legenda Olda Válek ani čert a Mikuláš

05.12.2019 / KLUB

První derby Vysočiny na Horáckém zimním stadionu v letošní sezoně se blíží. Jihlavská Dukla vyzve v sobotu 7. prosince od 17.30 hodin k duelu v rámci 30. kola Chance ligy celek Horácké Slavie Třebíč. Ještě před vlastním zápasem dojde ke slavnostnímu křtu nového dvanáctistránkového nástěnného kalendáře Dukly pro rok 2020. Takovýto typ kalendáře nabízí vedení klubu fanouškům Dukly po několika letech. Dvanáct měsíců, dvanáct stránek, dvanáct hráčů, kteří jsou v kalendáři vyobrazeni ve třech různých dresech. V klasických herních žlutých a bordó a potom ještě ve dresech ze speciální edice pro Den válečných veteránů, takže s vojenským zbarvením. Křtitelem nebude nikdo jiný než legendární Oldřich Válek, který vhodí i čestnou buly a o první třetině proběhne jeho autogramiáda!

Oldřich Válek

O křest dresu se postará legenda jihlavského hokeje a miláček jihlavského publika konce sedmdesátých, osmdesátých a částečně i devadesátých let minulého století, mistr světa z roku 1985 a čtyřnásobný mistr republiky, člen Klubu hokejových střelců deníku Sport a člen Síně slávy českého hokeje – Oldřich Válek. Po křtu zároveň hodí čestné buly.

Během první třetiny utkání proběhne ve Fanshopu Dukly nad tribunou A autogramiáda Oldřicha Válka. Pro tuto příležitost bude připraven limitovaný počet speciálních kartiček Oldy Válka. Ve Fanshopu (také na eshopu Dukly) již je v prodeji nový nástěnný kalendář pro rok 2020 za cenu 350 korun – více zde. Pro mnohé se tak kalendář může stát vhodným vánočním dárkem pro své blízké.

Mikuláš, anděl a čert

Zápas s Třebíčí se sice hraje až dva dny po Mikuláši, ale o návštěvu Mikuláše, čerta a andělů diváci sobotního utkání nepřijdou. Děvčata z krasobruslařského oddílu z týmu Ice Flowers si nachystala Mikulášský průvod společně s maskotem týmu ježkem JD, jehož členové budou při druhé třetině rozdávat dětem drobné sladkosti. Prosíme diváky, aby maskotovi a průvodu Mikuláše s čertem a andělem umožnili bezpečný průchod stadionem. Během druhé přestávky po úpravě ledu předvede Mikulášský průvod tématické krasobruslařské vystoupení na ledě.

Charitativní týden Chance Ligy

Zápas Dukla – Třebíč spadá i do Charitativního týdne Chance Ligy. Na stadionu bude výběrní místo pro nepotřebné hračky, dárky či další věci, které mohou pomoct druhým. Dukla zároveň přidala do Charitativního týdne předměty k dražbě – více zde.