Partner zápasu: Kdo odešel po druhé třetině, tak fakt udělal chybu, říká Štěpán Pojer

28.10.2021 / Tomáš Lysý

Třikrát během nové sezony přispěli partneři Dukly Jihlava k partnerství zápasu – tzv. finančnímu plnění nad rámec spolupráce. A konečně v tomto utkání přišla výhra. Byť „jen“ za dva body, ale po otočce z 1:5 na 6:5 sn. Štěpán Pojer, jednatel společnosti ANDone, která partnerství zápasu zaštiťovala, byl v pozápasovém rozhovoru plný krásných emocí. „Utkání jsme si úžasně užili, hlavně třetí třetinu. Protože druhá třetina byla trošku tortura a na stadionu jsme seděli trošku sklíčeně. Ale Dukla Jihlava, to jsou bojovníci a viděli jsme úžasnou otočku. Musím poděkovat všem klukům za góly, které dali, a Wolfíkovi za vychytané nájezdy. Super,“ raduje se velký fanoušek červenožlutých barev!
Společnosti ANDone a Štěpánu Pojerovi děkujeme za tuto mimořádnou podporu!

Jaký je názor na zápas Štěpána Pojera ze společnosti ANDone jako partnera zápasu? Jak jste si zápas užil a prožil?
Zápas jsme si užili úžasně, hlavně třetí třetinu. Protože druhá třetina byla trošku tortura. Přiznám se, že jsme na stadionu seděli trošku sklíčeně. Ale Dukla Jihlava jsou bojovníci a viděli jsme úžasnou otočku. Musím poděkovat všem klukům za góly, které dali. Gól Víti Brože byl úplně nádherný. To bylo super. I Lichi je super hráč, také bych mu chtěl poděkovat. Dal gól do kabiny a bez něj by to asi taky nešlo. I v Kolíně dával perfektní góly. A samozřejmě vyrovnávací gól Filipa Eliáše, nádhera! Pak prodloužení a nájezdy, které vychytal Wolfík. Super, super.

Potkal jsem nějaké lidi, jak po druhé třetině odcházejí. A chtěl bych jim říct, že fakt jako dělají chybu a ať příště vydrží do konce. Protože Dukla bojuje a umí otočit zápasy.

Rozhodl jste o tom, že nejlepším hráčem Dukly byl vyhlášen Vítězslav Brož. Vaše odůvodnění?
Víťa Brož dal v zápasu gól přesně, kdy měl. Aby se Jihlava postavila na nohy a mohla jít dále. Je to skvělý hráč, bojovník. Makal a mám ho velmi rád. Ocenění si zasloužil skrz vstřelený gól. Nejsem hokejista, tak nevím, jestli byl nejlepší ze všech. Ale hokej je týmový sport a nechci někoho urazit. Maká ve všech zápasech, líbí se mi, je to mladý kluk a bude to možná velká hvězda. Uvidíme, budu mu to přát.

Moc Vám děkujeme za podporu, za názory a za fandění Dukle Jihlava!
Fandím a ještě bych chtěl říct, že nájezdy super. Suprový Tomáš Havránek, dává v nich góly jako v play-off a opět to nyní prokázal. A nájezd Čagyho je nádhera. Nedal jsem ho jako nejlepšího hráče, ale všichni víme, že on jím prostě je. Tomu hrozně děkuji a kdybych ho tady nezmínil, tak by to byla obrovská chyba a mrzelo by mne to. Takže zdravíme Čagyho a jsme rádi, že tvé nájezdy jsou takové, jaké jsou.

Štěpán Pojer z firmy ANDone po utkání Dukla – Šumperk 6:5 sn.

Autor videa: Petr Palovčík

ANDone

Firma Andone sídlí v Dobroníně - Malé cihelně a v jejím portfoliu činností je dodávka komodit jako jsou olejniny, obiloviny, technické oleje a tuky, dále produkce krmiva pro hospodářská zvířata, produkce energetických doplňků, olejů a tuků. Při výrobě dalších produktů, jako je Glycerol, Glymel Energo, krmný lecitin, methanol a mastné kyseliny využívá firma svého výzkumu a vývoje a taktéž laboratorních služeb. Nedílnou součástí portfolia výrobků firmy Andone jsou glycerinové vody, externí substráty a další.


Webové stránky