Bojuji za Duklu a doufám, že půjdeme výš, hlásí Tomáš Chlubna

19.12.2022 / Daniel Lhotský

O pondělním utkání Dukly proti Šumperku rozhodovala až třetí třetina celého zápasu. Domácí sice zvládli v 51. minutě vyrovnat na 1:1, Jihlava ovšem po šťastném gólu Tomáše Chlubny v 54. minutě dokázala už hubené vedení udržet a odvézt si ze Šumperka tři body. „Bylo to hodně vydřené vítězství, ale bojovali jsme, hráli jsme znovu na tři pětky, bojovali jsme jeden za druhého a naštěstí jsme to urvali,“ říkal po vítězném utkání.

Po vyrovnání Šumperka v poslední desetiminutovce v zápasu se již některým fanouškům mohlo zdát, že zápas bude muset rozhodnout až v prodloužení. O pouhé tři minuty později ovšem Dukle přálo štěstí a v nepřehledné situaci vybojovala vítězný gól. „Natlačil jsem se před bránu a puk mi zůstal mezi nohama. Já jsem se tam nějak vytočil a jejich hráč do puku chtěl šťouchnout, ale trefil to do brány,“ komentoval celou situaci Chlubna.

Tomáš Chlubna se po několika sezonách odehraných v dresu Českých Budějovic vrátil domů do Dukly na střídavé starty. Svůj návrat zatím hodnotí pozitivně. „Gólů jsem zatím moc nedal, ale samozřejmě jsem rád doma. Bojuji za Duklu a doufám, že půjdeme výš a že to dotáhneme daleko.“

Rozhovor s Tomášem Chlubnou po vítězném zápase v Šumperku

Autor videa: Tomáš Kalas

Sestřih 30. kola: Šumperk – Dukla 1:2

Autor videa: HokejkaTV