Vítězství – jiná varianta neexistuje!

05.10.2007 / Robert Netušil

Jihlavští hokejisté mají svému sobotnímu soupeři z úvodního měření sil co vracet. Na Horáckém zimním stadionu přivítá Dukla Draky ze Šumperku a bude se jim snažit oplatit porážku 1:3 ze druhého soutěžního kola. Utkání začíná tradičně v 17:30.
Jihlava bude mít ve třetím utkání v řadě už třetího trenéra. Před týdnem stál na střídačce A-týmu Dukly Aleš Tomášek, ve středu odjel s jihlavskými hokejisty do Ostravy kouč juniorky Karel Dvořák a tentokrát si vezme na starosti udílení pokynů Petr Kaňkovský. Pomáhat mu při tom bude Petr Jaroš.

„Musíme se dostat ze spodu tabulky. To znamená, že budeme chtít navázat na hru z Ostravy. Potřebujeme body,“ hlásí Kaňkovského asistent Jaroš.

V prvním letošním vzájemném duelu vstřelil jedinou jihlavskou branku útočník Tomáš Čachotský. Ten se dnes ale v na ledě neobjeví. „Znojmo má pořád problémy se zraněnými. Navíc Tomášovi se teď daří a my mu můžeme jenom popřát, aby mu to vydrželo,“ říká nový hlavní trenér Dukly.

Také Jihlava měla v minulých kolech poměrně zaplněnou marodku, ale před soubojem s Draky se přeci jenom většina hráčů uzdravila. Chybět bude pouze obránce Petr Štrach a útočník Martin Krupka.