Dukla dnes změří síly s nováčkem, přijede Chrudim

11.08.2008 / Eva Streichsbierová

Na jihlavské hokejisty dnes čeká druhé přípravné utkání v domácím prostředí. Po havlíčkobrodských Rebelech dorazí na Horácký zimní stadion nováček nacházející prvoligové sezony – HC Chrudim. Oba soupeři se proti sobě postaví v 18.30.

Úvodní utkání v Liberci odchytal v jihlavském dresu Milan Řehoř, čtvrteční duel s brodským rivalem pak strávil v brance Roman Kousal. A kdo dostane důvěru v dnešním souboji? „Dnes si vyzkoušíme Vraťu Vajnera,“ prozradil hlavní kouč Dukly Karel Dvořák.

Změny nastanou také v útoku. Znovu bude jihlavskému týmu chybět Jaroslav Mareš, kterému start v utkání zakázali lékaři. Zdravotní problémy u zkušeného forvarda podle nich s největší pravděpodobností způsobilo klíště.

Na ledě se v dnešním přípravném testu zřejmě neobjeví ani útočná dvojice Vladimír Říha, Daniel Hodek. Oba hráči by měli mít pro tento zápas volno.

Vstupenka na přípravný duel stojí v Jihlavě 40 Kč. Loňské VIP a volné karty pro partnery Dukly jsou neplatné! Děti do 10 let mají vstup zdarma. To ale pouze v případě, že jdou v doprovodu rodičů či jiné dospělé osoby. Zástupci médií se musejí u vchodu prokázat novinářským průkazem.