Dukla vyzve znojemské Orly

25.08.2010 / Libor Kucza

Na Horácký zimní stadion přilétnou v rámci Regionálního poháru znojemští Orli, před kterými se Dukla musela sklonit v prvním zápase tohoto poháru (0:2). Ikdyž se jedná o přátelský zápas, ani jeden ze soupeřů nebude chtít dát nic zadarmo. Zatímco Znojmu se v Regionálním poháru daří - vede tabulku s 9 body a skórem 11:3, Dukla se nachází na opačném pólu tabulky s pouhým jedním vítězstvím.

Nutno ale dodat, že Jihlavští v přípravě řádně experimentují se sestavou. Trenér Vlk se netají tím, že výsledky z přípravy pro něj nemají příliš velkou váhu. Podstatné je vyzkoušet nové hráče, najít ideální složení všech formací nebo vyzkoušet různé taktické prvky v zápasovém tempu.

Porážku Orlům ale bude chtít Jihlava určitě vrátit, a dostat se tak do příjemnějších pater tabulky Regionálního poháru. Návod, jak na to, by mohla hledat ve vzájemných duelech z poslední sezony, kdy Znojemské třikrát porazila (4:1, 2:1 s.n., 6:1) a pouze jednou odešla poražena (1:5).

V kádru hostí se s největší pravděpodobností představí i exjihlavští útočníci Tomáš Hradecký a Vladimír Říha. Podmaní si Jihlavští znojemské Orly, nebo budou chyceni do jejich spárů? To vše se dozvíme ve čtvrtek 26.8.2010. Utkání startuje v 17:00.