Nebyl to první zápas, co jsme takhle ztratili, ohlíží se za duelem v Kadani Marek Melenovský

01.10.2015 / Zdeněk Drla

Z daleké cesty na sever Čech se Dukla vrátila s práznou. V Kadani prohrála těsně 2:3, i když necelých šest minut před koncem vedla. „Průběhy zápasů se zajímavě opakují. Nebyl to první zápas, co jsme takhle ztratili, i když jsme ho měli pod kontrolou," ohlíží se za devátým kolem WSM Ligy útočník Marek Melenovský.

Kadaňský led Dukle nesvědčí. Severočeši jsou nepříjemným soupeřem. „Zápasy tam nejsou jednoduché. Pokaždé je to s nimi urputný boj a včera to nebyla výjimka. Bohužel to bylo pro nás se špatným koncem," hodnotí středeční podvečerní bitvu před třemi stovkami diváků Marek Melenovský.

„Z naší strany to ale nebylo špatné utkání. Začátek sice nebyl ideální, ale ten jsme přečkali a pak už byl zápas v naší režii," nachází pozitiva osmatřicetiletý útočník. „Ale opět přišel výpadek na konci zápasu, který nás stál body," připomíná dva góly Kadaně z 55. a 59. minuty.

„Kdybychom smazali těch prvních deset minut a ten závěr utkání, tak jsme ho odehráli dobře, ale výsledek pro nás dobrý nebyl," doplňuje a všímá si jedné skutečnosti. „Průběhy zápasů se zajímavě opakují. Nebyl to první zápas, co jsme takhle ztratili, i když jsme ho měli pod kontrolou."

Přitom těsný výsledek mrzí víc, než kdyby tým utrpěl debakl. „Hráč to cítí, že na to má, vyhrát. Když se to takhle nepovede vícekrát, tak je samozřejmé, že se to na něm podepíše," přemítá o nezdarech v utkáních posledních kol Marek Melenovský.

„Zápasy jdou rychle po sobě, takže se z toho musíme poučit, oklepat se a jít s čistou hlavou do dalšího zápasu," uzavírá hodnocení zkušený útočník, který stále čeká na svůj první gól v nové sezoně. „Zatím to tam nepadá. Pracuju na tom, aby se to zlepšilo. Samořejmě mi to jedno není. Chci týmu pomoct," uzavírá Marek Melenovský.