Děti zdarma na hokej. Na první domácí zápas Dukly v novém roce nemusí děti platit vstupné

01.01.2017 / KLUB

Před svými fanoušky se Dukla naposled představila 14. prosince 2016. Další domácí zápas sehrají jihlavští hokejisté ve středu 4. ledna 2017 od 17:30, kdy přivítají loňského semifinálového soupeře z Ústí nad Labem. Byla Vám třítýdenní domácí pauza dlouhá? Pak neváhejte vyrazit na hokej a vezměte s sebou i své děti, které mají na tento zápas vstupné zdarma! Na Horáckém zimním stadionu navíc proběhne oslava osmdesátého výročí nejvyšší české hokejové soutěže – Dukla i Ústí odehrají první třetinu utkání ve speciálních retrodresech. Neváhejte a přijďte na zápas!

Poslední domácí zápas sehrála Dukla deset dní před Vánoci 2016. Prohrané derby s Třebíčí napravili jihlavští hokejisté dvěma výhrami – nejprve po dvou letech vyhráli za tři body v Mostě a poté jako jediný tým celé WSM Ligy porazili v Budvar aréně suverénní České Budějovice i podruhé. Protože zápas proti Kadani předehrávala Jihlava v listopadu a zápas na ledě Frýdku-Místku v předposlední den právě skončeného roku byl pro nemoc Slezanů přeložen, zakončila Dukla rok 2016 dvěma výhrami. To je přece ta nejlepší pozvánka na další domácí zápas červenožlutých, který přijde přesně po třech týdnech.

Děti zdarma na hokej

Přijďte po třech týdnech na Duklu a vezměte s sebou i své ratolesti, které v doprovodu rodičů (dospělé osoby) nemusí platit obvyklé vstupné. Stačí pouze přijít na jakoukoliv pokladnu a říct si pro své dítě/děti o dětskou vstupenku, která bude vydána zcela zdarma. Všechny pokladny Horáckého zimního stadionu se otevírají přesně v 16:30, tzn. hodinu před zahájením utkání. Poté už si spolu se svými dětmi můžete užívat prvního domácího zápasu Jihlavy v novém roce, který bude navíc ve znamení oslav extraligového výročí.


Oslavy 80. výročí české nejvyšší hokejové soutěže, první třetina v retro-dresech

Oba aktéři prvního domácího zápasu Jihlav v novém roce – Dukla i ústecký Slovan – patří k historii české, resp. československé nejvyšší hokejové soutěže. Jihlava je s dvanácti tituly stále nejúspěšnějším klubem české hokejové historie, nikdo nezískal více mistrovských primátů. Ústí nad Labem patřilo v letech 2006 – 2013 k hlavním aspirantům na postup do extraligy. Když v roce 2007 překonal Slovan v baráži Chomutov, hrál extraligu v sezoně 2007/2008. Ovšem poté prohrál baráž s Mladou Boleslaví a do nejvyšší české hokejové soutěže se již přes veškerou snahu nevrátil.

Dukla i Ústí se tak zapojí do oslav 80. narozenin nejvyšší hokejové soutěže u nás. Kulaté výročí si připomenou extraligové týmy a vybrané týmy WSM Ligy v období od 3. do 13. ledna 2017. V rámci zápasu 38. kola WSM Ligy Dukla Jihlava – Ústí nad Labem bude první třetina sehrána v retro stylu. Domácí klub oblékne tradiční bavlněné bordó dresy, soupeř nastoupí v replikách historických modrých dresů - více čtěte zde.


80 let: Milníky v historii hokejové soutěže

Autor: YouTube hokej.cz