6:0
(1:0, 2:0, 3:0)

Dukla si třemi povedenými třetinami poradila s Prostějovem

13.08.2019

Zápas Dukly proti Prostějovu se postupem času proměnil v jednoznačnou záležitost. Jak by vše mohlo vypadat, naznačila již první třetina, kdy se z dorážky prosadil Milan Davídek. Ve druhé části udeřil dvakrát Josef Skořepa a poslal Jihlavu již do třígólového trháku, navíc spousta červenožlutých šancí ještě zůstala nevyužita. Třetí perioda by se dala nazvat jihlavskou exhibicí, která nadělovala - první gól za A-tým si připsal Tomáš Chlubna s Jiřím Fronkem a mezi jejich zářezy se vešla ještě trefa kanonýra Matěje Pekra - 6:0.
13.08.2019 18:00, Přípravné zápasy - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Lundström – Pohl, Piegl, Holý, Půža, Kolář, Černohorský, Mareš, Vála – Pekr, Skořepa, Davídek – Lichanec, Čachotský, Poletín – Jiránek, Zeman, Fronk – Čermák, Dančišin, Chlubna
6

LHK Jestřábi Prostějov

Dvořák – Novotný, Husa, Krejčí, Březák, Mrázek, Chujac, Brančík, Muška – Chlouba, Popelka, Meidl – Hrníčko, Luňák, Nouza – Ouřada, Chlán, Jandus – Žálčík, Tlačil, Novák
0
Branky a nahrávky: 4. Davídek (Pekr, Skořepa), 28. Skořepa (Pekr), 35. Skořepa (Pekr, Davídek), 43. Chlubna (Čermák, Dančišin), 43. Pekr (Davídek), 51. Fronk. Rozhodčí: Mejzlík, Suchý – Jeletz, Polák. Vyloučení: 5:3. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 586. Průběh utkání: 6:0.

Ohlasy trenérů

František Zeman (HC Dukla Jihlava): Že to skončilo 6:0 je pěkná věc, ale k tomu výsledku vedly akce, jenž hráči předvedli. Zaslouženě jsme vyhráli. Je třeba kluky pochválit, protože i v té zátěži, ve které teď jsme, tak si myslím, že jsme měli výborný pohyb po celých šedesát minut. Jsme v přípravě a nemůžeme se koukat, jestli večer hrajeme nebo ne. Potřebujeme do hráčů dostat sílu a dobře bruslit. To hráči po dnešním dopoledním tréninku večer předvedli.

Fotogalerie utkání

Fotogalerie