Partnerem čtvrtého semifinále proti Vsetínu je společnost Osmont

22.03.2024 / Tomáš Lysý

Také čtvrtý semifinálový zápas proti Vsetínu (druhý domácí) bude mít speciálního partnera utkání. Je jím český výrobce svítidel Osmont, s.r.o., který dlouhodobě a stabilně patří do partnerského kmene Dukly. Zástupce firmy tradičně ocení nejlepšího hráče utkání z obou týmů a jistě zajímavý zápas poté zhodnotí. Děkujeme Osmontu za speciální partnerství nad rámec dlouhodobé a úspěšné spolupráce!
HC Dukla Jihlava zároveň děkuje všem svým partnerům za podporu jihlavského hokeje v druhé „exilové“ sezoně. Bez vás by to nešlo, díky!

OSMONT

Osmont je českým výrobcem designového osvětlení již od roku 1991 a byla založena panem Milanem Šenkýřem. Management i výrobní závod společnosti Osmont sídlí v Hybrálci u Jihlavy, v srdci kraje Vysočina. V dnešní době společnost Osmont zaměstnává více než 60 zaměstnanců a řadí se mezi významné výrobce designové osvětlovací techniky v Evropě. Výrobní areál společnosti je vybaven vlastní kovovýrobou, lakovnou, LED osazovací linkou a další přidruženou výrobou. Firma disponuje vlastními vysokokapacitními sklady materiálu a polotovarů. Veškerá svítidla jsou vyráběna na zakázku dle přání a požadavků zákazníka.

Výrobní program tvoří svítidla přisazená, tzn. stropní a nástěnná, vestavná, svítidla závěsná s různými typy závěsu, průmyslová a stolní lampy. Nabízená svítidla jsou vyráběna pouze v České republice a zemích Evropské Unie.

Svítidla se skleněnými stínidly TRIPLEX OPÁL jsou tradiční skupinou výrobků. Tento typ stínidel je výsledkem ruční výroby českých a evropských sklářů, se kterými společnost dlouhodobě spolupracuje. Spojení TRIPLEX OPAL označuje třívrstvé sklo upravené matováním, které se vyznačuje vysokou kvalitou, sametovým vzhledem a skvělými optickými vlastnostmi. Jednoduchý a elegantní design těchto svítidel je vhodný jak do moderních, tak i historických prostor, především do bytové výstavby či rodinných domů, restaurací, kaváren, hotelů, kulturních středisek, obchodních center, ale i do rehabilitačních zařízení či nemocnic.

Svítidla s plastovými stínidly s PC a PMMA tvoří druhou nabízenou skupinu produktů. Tato stínidla se vyrábí ve vlastní lisovně plastů, která se nachází v severovýchodních Čechách. Hlavními přednostmi těchto produktů jsou příjemný vzhled, vysoká odolnost vůči poškození a UV stabilizace materiálu, která zabraňuje jeho stárnutí. Výborné odolnostní a technické parametry v kombinaci s širokou škálou světelných zdrojů zajišťují vhodnost využití tohoto typu svítidel jak v interiéru, tak i v exteriéru. Využití nalézají v bytové výstavbě, ve školách, školkách, v průmyslových prostorách, v garážích či v exteriéru obecně.

Vlastní konstrukci a vývoji LED systémů pro svá svítidla se společnost věnuje od roku 2009. Tyto systémy prochází pravidelnou modernizací dle světových trendů a jsou designovány na míru jednotlivým svítidlům tak, aby bylo dosaženo co nejlepší homogenity vyzařovaného světla, vysoké účinnosti a energetické úspory. Společně s LED systémy je svítidla možné vybavit nejrůznějšími prvky nadstandardní výbavy, například pohybovým senzorem, nouzovou jednotkou, DALI předřadníkem, Bluetooth ovládáním či možností regulace teploty chromatičnosti - tzv. Tunable White.

www.osmont.cz