Hledáme posily! Staň se redaktorem Dukly a dostaň se na největší hokejové turnaje!

30.04.2024 / Redakce

A-týmu i mládežnickým celkům Dukly postupně začíná letní příprava, která brzy vyvrcholí prvními přípravnými zápasy. Na novou sezonu se začíná chystat také redakce webu a sociálních sítí Dukly, která ve svých řadách ráda uvítá nové členy. Staň se novým redaktorem/novou redaktorkou právě ty! Pokud tě zajímá hokej a sport obecně, alespoň trochu se orientuješ v hokeji, nemáš problém s češtinou a máš kladný vztah k jihlavskému hokeji, pak jsi pro nás ten pravý/ta pravá! Redakce webu www.hcdukla.cz hledá posily na články pro klubový web, focení během klubových akcí a zápasů a online přenosy ze zápasů A-týmu a mládeže pro server www.onlajny.com. Jestli stále váháš, tak věz, že práce je finančně ohodnocená a nejlepším redaktorům přijde každoročně nominace na významné hokejové nebo sportovní akce, detailní informace najdeš v článku. Proto NEVÁHEJ A PŘIHLAŠ SE!

Přihlášky

Kontaktuj nás na e-mailu tomas.lysy@seznam.cz nebo danlhotsky@seznam.cz. Do e-mailu nám napiš informace o tobě a tvou představu o práci redaktora klubového webu. Rádi odpovíme na jakékoliv dotazy.

Redaktorská práce pro web a sociální sítě HC Dukla Jihlava zahrnuje nepřebernou škálu možností. Hlavní náplní je psaní onlajnů z domácích zápasů nejen A-týmu (v Pelhřimově), ale také juniorů a dorostu. S tím souvisí i reportáže z utkání, ohlasy trenérů a hráčů nebo další aktivity... Iniciativě se meze nekladou. Ba naopak, je vítána! Pokud jsi psal článek zatím jen ve škole během hodin slohu, nemusíš se ničeho bát, zkušenější redaktoři ti rádi se vším pomohou.

Výhody, Odměny

- Pokud se staneš redaktorem webu HC Dukla Jihlava, budeš mít možnost osobně se setkávat s hráči a trenéry A-týmu, stejně tak jako s hokejisty a kouči mládežnických kategorií klubu.
- Budeš moct nahlédnout „pod klubovou pokličku“, kam se běžný fanoušek nedostane a mít tak větší přehled o fungování klubu.
- Práce je finančně ohodnocená (závisí na porci odvedené práce), takže spojíš příjemné a užitečné dohromady!
- Jako klubový redaktor dostaneš tzv. „Pressku“, tedy akreditaci, prostřednictvím které máš vstup na domácí zápasy A-týmu zdarma, můžeš do míst určených pouze pro novináře a účastníš se pozápasových rozhovorů.
- Svezeš se s námi do Pelhřimova. Téměř na každý domácí zápas vyráží auto s redaktory z Jihlavy, tudíž není problém, pokud nemáš vlastní dopravu na zápasy A-týmu.
- Můžeš s námi jezdit i na venkovní zápasy Dukly. „Nováčci“ z léta 2021 vyjížděli s klubovou redakcí nejen na venkovská utkání v základní části, ale zejména na play-off Chance ligy a baráž o Tipsport extraligu 2022! Také během loňské sezony jsme navštívili řadu venkovních utkání a po cestě si užili spoustu legrace!

Esports.cz a významné sportovní turnaje

Velkou výhodou je i to, že můžeš získat cenné zkušenosti, které se ti do budoucna mohou hodit. Webové stránky Dukly (a dalších sportovních klubů) a textové onlajny spravuje společnost eSports.cz, jenž má v portfoliu mnoho dalších sportovních projektů. Řada bývalých redaktorů klubových webu a eSports.cz nyní pracuje v největších sportovních médiích v Česku nebo na marketingových odděleních sportovních klubů.

Společnost eSports.cz pořádá každoroční sraz všech spolupracovníků, kde vyhlašuje nejlepší redaktory a redakce uplynulé sezony. Právě na tomto srazu loni Dukla obsadila fantastické druhé místo v kategorii redakce roku. Ti nejlepší redaktoři jsou každoročně nominováni na významné sportovní události a turnaje!

Šanci probojovat se do novinářské nominace na velký turnaj u nás máš skutečně velkou! Fotografka Dukly, Havlíčkova Brodu a Třebíče Markéta Křížová (v redakci od roku 2018) díky svým skvělým fotkám dostala loni nominaci už na třetí hokejové mistrovství světa v řadě! Na velký turnaj loni zamířil také současný šéfredaktor webu Daniel Lhotský (v redakci od roku 2021, v esports.cz od roku 2018), který mohl zblízka sledovat Český tým na Hlinka Gretzky Cupu v Břeclavi. Redaktor Tomáš Kalas (v redakci od roku 2017), který nastoupil do Dukly v červnu 2017, byl díky své dobré práci nominován na hokejové mistrovství světa 2019 v Bratislavě. Další redaktor Tomáš Lysý (v redakci od října 2012) byl již na třech akcích a díky své práci v redakci se dostal až do marketingového oddělení klubu, kde ještě nedávno pracoval. Redaktor Milan Horák (v Dukle od zimy 2018) již při své první sezoně napsal mnoho reportáží ze zápasů A-týmu nebo mládeže a jezdí s námi na venkovní utkání, stejně tak jako ostatní redaktoři Natálie Poláčková, Vít Trubička a Lukáš Vondruška či fotografky Markéta Křížová, Nela Dittrichová a Barbora Stránská jejichž fotky jsou často na titulní stránce webu www.hokej.cz

Chceš se taky stát součástí Dukly a časem se podívat na velký hokejový turnaj? Tak neváhej a přihlaš se?

PŘEHLED OCENĚNÍ REDAKCE DUKLY A SOUČASNÝCH ČI BÝVALÝCH REDAKTORŮ DUKLY JIHLAVA V RÁMCI ESPORTS.CZ VČETNĚ VYSLÁNÍ NA SPORTOVNÍ AKCE

2023:
Redakce Dukly - 2. místo v kategorii Nejlepší redakce
Redakce Dukly - vítěz kategorie Skokan roku (redakce s největším zlepšením za uplynulý rok)
Markéta Křížová - Mistrovství světa v ledním hokeji ve Finsku a v Lotyšsku
Markéta Křížová - Mistrovství světa juniorů v hokejbalu v Liberci
Daniel Lhotský - Hlinka Gretzky Cup v Břeclavi a v Trenčíně

2022:
Markéta Křížová - Mistrovství světa v ledním hokeji ve Finsku
Tomáš Lysý - Mistrovství světa žen 2022 v Dánsku (kvůli pobytu v zahraničí musel odmítnout)

2021:
Markéta Křížová - Vítězství v kategorii Nejlepší fotograf eSports.cz
Markéta Křížová - Mistrovství světa v ledním hokeji v Lotyšsku

2020:
Markéta Křížová - Mistrovství světa v ledním hokeji ve Švýcarsku (zrušeno)
Tomáš Kalas - Mistrovství světa žen do 18 let v Bratislavě

2019:
Tomáš Kalas - Mistrovství světa v ledním hokeji v Bratislavě
Tomáš Lysý - Beijer Hockey Games (dříve Svenska Spel – švédské hokejové hry)

2018:
Tomáš Lysý - 3. místo v kategorii Mládežník roku (zpravodajství o mládežnických týmech)

2017:
Tomáš Lysý - Karjala Cup (finské hokejové hry)

2016:
Jan Šlapáček - Nominace na zápasy NHL
Tomáš Lysý - 2. místo v kategorii Mládežník roku (zpravodajství o mládežnických týmech)

2014:
Jan Šlapáček - 3. místo v kategorii Nejlepší online přenosy
Jan Šlapáček - 1. místo v kategorii Přínos pro firmu eSports.cz

2013:
Libor Kucza - Karjala Cup (finské hokejové hry)
Tomáš Lysý - Memoriál Ivana Hlinky v Piešťanech
Tomáš Lysý - 3. místo v kategorii Přínos pro firmu eSports.cz

2011:
Jaroslav Wollmann - Mistrovství světa v ledním hokeji v Bratislavě

2008:
Jaroslav Wollmann - přínos pro firmu; za dlouhodobou nezištnou práci hlavně se statistikami
Redakce Dukly - 3. místo v kategorii Skokan roku, tzn. redakce s největším zlepšením oproti minulému roku

2006:
Jakub Mezlík - 5. místo v kategorii Objev roku

2004:
Redakce Dukly - 3. místo v kategorii Nejlepší redakce