Premiéru si Dukla odbude na jihu Čech

01.08.2007 / Robert Netušil

Prvním soupeřem, který prověří jihlavské hokejisty v přípravě na novou prvoligovou sezonu bude tým Českých Budějovic. „Jsme rádi, že jde o soupeře z extraligy. Bohužel je to naše první utkání, takže pořádně nevíme, co od toho čekat. Nicméně do něj budeme vstupovat s tím, že chceme dobře bruslit a dělat minimum chyb,“ tvrdí hlavní kouč Dukly Aleš Tomášek. Zápas začíná v Českých Budějovicích ve čtvrtek 2. srpna v 17 hodin.

Proti Jihočechům se do branky postaví Milan Řehoř, připraven na střídačce bude Roman Kousal. „Gólmani se budou střídat pravidelně po zápasech. Příště nastoupí od začátku Kousal a po něm Zgraggen,“ prozradil Tomášek.

Podle trenéra Dukly by se v Českých Budějovicích měly představit čtyři kompletní pětky. „Dva hráči nepojedou kvůli zdravotním problémům. Kanov má otoky z bruslí a Slavík střevní potíže,“ nahlásil marody Tomášek.

Pravděpodobná sestava Jihlavy: Řehoř (Kousal) – Ščerban, Štrach, Kuchyňa, Balčík, Míka, Duben, Plch, Klíma – Rytnauer, Bakus, Hrbatý – M. Krupka, Říha, Nekvasil – Suk, Kubát, L. Krupka – Bosák, Ježek, Lojek. Trenéři: Aleš Tomášek, Petr Svoboda.

Varování od soupeře!: Souboj mezi domácím MOUNTFIELDEM a Duklou Jihlava se odehraje v Českých Budějovicích na II. ledové ploše. Pokud se chystáte toto utkání navštívit, raději si pospěšte. Z bezpečnostních důvodů bude do haly vpuštěno pouze prvních 150 diváků!