Tipujte střelce, hrajte znovu o nejlepší místo v baráku

26.10.2009 / Redakce

Po dvou dnech znovu pokračuje tipovací soutěž s Duklou Jihlava a Pivovarem Ježek. Vyhrát můžete i tentokrát pivní multipack. Stačí poslat tip na střelce úvodního jihlavského gólu v dnešním derby s Havlíčkovým Brodem. Proti Ústeckým Lvům se ve 13. kole jako první trefil Ladislav Rytnauer.

Jméno havlíčkobrodského rodáka správně odhadli dva tipující a vylosován jako vítěz byl nakonec Jakub Křoustek. Cena pro něj bude připravena na trestné lavici po první třetině dnešního utkání 14. kola.

Svoje tipy na dalšího prvního střelce posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "střelec". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 17.30 (pondělí 26. října). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)

Znovu čekáme také na vaše odpovědi do soutěže o nejlepší místo v „baráku“. Tentokrát se ptáme: Který jihlavský hokejista vstřelil v loňské sezoně 2008/2009 jako poslední gól Havlíčkovu Brodu?

Správné odpovědi posílejte na e-mail: soutez@hcdukla.cz. Do předmětu napište slovo "gauč". Pouze takto odeslané e-maily pak budou zařazeny do soutěže! Čas máte do 13.00 (26. října). (nezapomeňte přidat telefonní číslo, na kterém vás zastihneme v případě, že budete vylosován(a)!)