Proti Hodonínu nebodovala jen sedmá třída

21.12.2010 / Jaroslav Wollmann

18. kolo mají za sebou po uplynulém víkendu jihlavští žáci. V sobotu cestovali svěřenci Františka Zemana do Hodonína. Sedmáci svému soupeři podlehli těsně 4:5. Osmáci zvítězili 6:2. Svěřenci Martina Pykala přivítali Hodonín na Horáckém zimním stadionu. Páťáci zvítězili vysoko 10:3. Tři góly vstřelil Jaroslav Musil. Šesťáci svého protivníka též nešetřili a do tabulky si připsali dva body za výhru 6:1.

Výsledky 18. - 19. 12. 2010

8. třída

18. kolo: Hodonín - Jihlava 2:6 (0:2, 2:2, 0:2)
Branky Jihlavy: Anděl 2, Reiterman 2, Bambula, Dvořák.
Sestava Jihlavy:
Nahodil - Wasserbauer, Reiterman, Sobotka, Pospíchal, Dörrer - Křížek, Bambula, Bína, Dvořák, Anděl, Peschout, Tůma, Indra.

7. třída

18. kolo: Hodonín - Jihlava 5:4 (3:1, 1:2, 1:1)
Branky Jihlavy: Šulák, Kousal, Oščádal, Kaňkovský K. Nejlepší hráč Jihlavy: Celý tým.
Sestava Jihlavy:
Škarek - Mejzlík, Havelka, Kaňkovský K., Vejnar - Čermák, Váňa, Kaňkovský J., Chylík, Kousal, Oščádal, Šulák, Červinka, Berka.

„I když jsme dnes v utkání prohráli, je třeba klukům poděkovat za předvedený výkon. Naši hráči od samého začátku zápasu předváděli velice dobrou hru, přímočaře šli do brány, přesně tak, jak jsme si řekli v kabině. Bohužel stínem utkání byl pan rozhodčí, který podlehl tlaku domácích fanoušků a chvílemi až nesmyslně zasahoval do utkání Podle mě by se toto v této věkové kategorii nemělo dít a ublížilo to celkovému průběhu utkání," řekl po utkání trenér Zeman.

6. třída

18. kolo: Jihlava - Hodonín 6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Branky Jihlavy: Adam, Novák, Lupač, Mareš, Havelka, Škoda. Nejlepší hráč Jihlavy: Jan Lupač.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Kozel, Havelka, Mareš, Jančí - Hrbatý, Němec, Kolátor, Hráček, Novák, Škoda, Adam, Lupač.

„Kluci podali dobrý výkon a do poloviny zápasu hráli celkem pěkný hokej i na pohled. Pak trošku polevili, což se odrazilo i na obrazu hry. Důležité je, že jsme se stejně jako mladší konečně více prosadili v koncovce, ikdyž těch neproměněných vyložených šancí je tam pořád hodně," řekl po utkání trenér Pykal.

5. třída

18. kolo: Jihlava - Hodonín 10:3 (1:1, 3:0, 6:2)
Branky Jihlavy: Musil 3, Najman 2, Chvátal, Komín, Štěrba, Tušer, Brož. Nejlepší hráč Jihlavy: Celý tým.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Zadina, Martinů, Rašín, Stybor - Štěrba, Komín, Najman, Tušer, Musil, Adamová, Chvátal, Chromý, Brož.

„Od začátku utkání jsme udávali tempo hry a postupně naší převahu stupňovali. Kluci zaslouží za předvedený výkon pochvalu. Trošku mě mrzí některé inkasované branky, které byly zbytečné. Jsem ale rád, že jsme se konečně prosadili v koncovce," řekl po utkání trenér Pykal.