Jihlavští žáci se utkali s Havlíčkovým Brodem

09.02.2011 / Jaroslav Wollmann

V neděli 6. února se jihlavští žáci utkali s Havlíčkovým Brodem. Svěřenci Františka Zemana přivítali Rebely na Horáckém zimním stadionu. Sedmá třída zvítězila nad svým soupeřem 8:5. Osmá třída poté remizovala 8:8. Čtyři branky dokázal v utkání vstřelit Jiří Bambula. Svěřenci Martina Pykala cestovali do Kotliny. Pátá třída svůj zápas těsně prohrála 2:3. Šestá třída naopak zvítězila vysoko 7:1.

Výsledky 6. 2. 2011

8. třída

25. kolo: Jihlava - Havlíčkův Brod 8:8 (2:3, 3:3, 3:2)
Branky Jihlavy: Bambula 4, Dvořák 2, Najman, Pospíchal. Nejlepší hráč Jihlavy: Jiří Bambula.
Sestava Jihlavy:
Nahodil (Adam) - Sobotka, Wasserbauer, Pospíchal, Dörrer - Tůma, Bambula, Křížek, Dvořák, Najman, Indra, Peschout, Bína.

„Divákům se hokej jistě líbil, padalo hodně gólů, ale trenéři byli jiného názoru. My jsme inkasovali příliš laciné góly, ať už po chybách gólmanů nebo individuálních chybách hráčů. Ale i přesto je třeba hráčům poděkovat za výkon," řekl po utkání trenér Zeman.

7. třída

25. kolo: Jihlava - Havlíčkův Brod 8:5 (2:1, 3:2, 3:2)
Branky Jihlavy: Oščádal 3, Mejzlík 2, Kousal, Berka, J. Kaňkovský. Nejlepší hráč Jihlavy: Vladimír Oščádal.
Sestava Jihlavy:
Vojtěch (30. Brychta) - Pražák, Šlapáček, K. Kaňkovský, Havelka - Oščádal, Váňa, J. Kaňkovský, Chylík, Mejzlík, Kousal, Berka, Červinka, Šulák.

„Na hráčích byla znát únava a chvíli trvalo než se rozjezdili do patřičného tempa. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli," řekl po utkání trenér Zeman.

6. třída

25. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 1:7 (0:3, 0:2, 1:2)
Branky Jihlavy: Mareš 3, Hrbatý 2, Slabý, Škoda. Nejlepší hráči Jihlavy: Lukáš Mareš, Martin Hráček.
Sestava Jihlavy:
Šťastný - Habermann, Mareš, Kozel, Hráček - Hrbatý, Škoda, Slabý, Němec, Novák, Adam, Prokš, Matějka.

„I přes vysokou výhru nejsem s předvedenou hrou moc spokojený. Kluci dnes měli možnost vyzkoušet si spoustu věcí z tréninku, ale místo toho to každý chtěl projet sám. Navíc pod dojmem, že je soupeř slabší, nehráli na 100% a to mě mrzí nejvíc. S počtem vstřelených branek jsem ale samozřejmě spokojený. Koncovka nás v této sezóně trápí, a tak doufám, že klukům takový zápas alespoň v této činnosti trošku pomohl," řekl po utkání trenér Pykal.

5. třída

25. kolo: Havlíčkův Brod - Jihlava 3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Branky Jihlavy: Musil, Zápotočný. Nejlepší hráč Jihlavy: Filip Krejčí.
Sestava Jihlavy:
Krejčí - Martinů, Rašín, Zadina, Zápotočný - Najman, Musil, Chvátal, Adamová, Komín, Štěrba, Trávník, Brož.

„Utkání bylo podobné tomu s Kometou. Nebyl to moc povedený zápas ani z naší strany ani ze strany soupeře. Občas to byla pěkná plácaná. Chyběla tomu jiskřička, snaha a chuť. Zápas byl ale vyrovnaný, chvíli jsme byli malinko lepší my, chvíli soupeř, ale ten chtěl vyhrát víc a tak byl asi o ten jeden gól lepší," řekl po utkání trenér Pykal.