Jihlavští žáci byli o víkendu úspěšní

02.12.2014 / Jaroslav Wollmann

V sobotu přivítali svěřenci Tomáše Dzurika celek Pelhřimova. Mladší žáci D zahájali pouť za ziskem dvou bodů již od úvodních minut. Nakonec svého soupeře porazili 6:2. Starší žáci B na tom byli ještě lépe než jejich mladší kolegové. Ti si do tabulky připsali dva body za výhru 11:2. Svěřenci Martina Pykala přivítali v neděli Warrior Brno. Mladší žáci C se rozjížděli pomaleji, ale nakonec i oni dokázali získat dva body a to za vítězství 6:0. Zápas starších žáků A byl odložen.

Starší žáci A

14. kolo: Jihlava - Warrior Brno odloženo

Aktuální tabulku po 14. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Starší žáci B

12. kolo: Jihlava - Pelhřimov 11:2 (4:0, 3:0, 4:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: 3. Pokorný (Machovský, Augusta), 6. Přibil, 14. Kochrda, 19. Havel (Rampír), 36. Racek (Augusta, Nosek), 38. P. Brož (Přibil), 40. Mikeš (Havel), 41. Machovský (P. Brož), 41. Augusta (Poledna), 46. Augusta (Kochrda, Nosek), 55. Augusta (Racek, Poledna). Nejlepší hráči Jihlavy: Celý tým.
Sestava Jihlavy:
Pavlas (30. Hrubý) - Mikeš, Rampír, Poledna, Nosek, Štoll, J. Buzek - Havel, Machovský, P. Brož - Augusta, Racek, Kochrda - Přibil, P. Buzek, Pokorný - Vorlíček.

„Dnes nám oproti minulému zápasu chyběla lehkost v zakončení. Víceméně se hrálo na jednu bránu, přesto v půlce klání bylo skóre pouze 4:0. Poté ovšem díky herní převaze kluci postupně bohužel polevovali v nasazení a zápalu. Nakonec jsme ovšem vyprodukovali 68 střel, vsítili 11 branek a snad se pozitivně naladili na další utkání," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 12. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci C

14. kolo: Jihlava - Warrior Brno 6:0 (1:0, 2:0. 3:0)
Branky a nahrávky Jihlavy: Moravec (Michalčuk), Bína (Báťa), Polodna (J. Novák, Adam), Menšík (Vranka), Chvátal (Adam), Pavelec (Michalčuk). Nejlepší hráči Jihlavy: Václav Vranka, Dominik Mlejnek.
Sestava Jihlavy:
Maláč - Adam, Sapík, Moravec, Chvátal, J. Novák, Vranka - Polodna, Menšík, Štorek - Michalčuk, Mlejnek, Pavelec - Bína, Melenovský, Báťa.

„Do utkání jsme vstoupili slušně a na hráčích byla vidět chuť. Po několika střídáních ale kluci přestali pracovat jako na začátku a především v koncovce to občas vypadalo, že ani gól dát nechceme. Výsledek zápasu je sice pěkný, ale výkon mužstva dnes rozhodně nebyl po celé utkání 100%. I tak byly k vidění hezké hokejové momenty a vítězství bylo zasloužené," řekl po utkání trenér Martin Pykal.

Aktuální tabulku po 14. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.

Mladší žáci D

12. kolo: Jihlava - Pelhřimov 6:2 (3:0, 1:0, 2:2)
Branky a nahrávky Jihlavy: Jungwirth, Číhal (Jungwirth), Číhal (Peš), Kotrba (Hrbek), Kotrba, Jungwirth. Nejlepší hráči Jihlavy: Jiří Tesař, Vojtěch Port, Max Kotrba.
Sestava Jihlavy:
Tesař - Zdarsa, Port, Vovsík, A. Buzek, Sedlák, Augusta - Číhal, Peš, Jungwirth - Machovský, Kotrba, Hrbek - Lagron, Kalivoda, Kain.

„V první části chtěli kluci hrát a několikrát jsme zahrozili. Což se ovšem nedá říct o zbytku klání, kde hře chyběla jiskra i myšlenka. Hosté nás ovšem také příliš neohrozili. My si vytvořili o něco více brankových příležitostí a toto nepříliš pohledné klání udolali ve svůj prospěch," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.

Aktuální tabulku po 12. kole naleznete v sekci mládež či kliknutím zde.