Starší žáci B proti Pardubicím znovu vítězně

06.12.2014 / Jaroslav Wollmann

Ve čtvrtek 4. prosince přivítali starší žáci B celek Pardubic. V minulém duelu se z výhry radovali svěřenci Tomáše Dzurika, nejinak tomu bylo i nyní. Vyrovnaný duel pro sebe rozhodli mladí Jihlavané v poslední třetině, kdy Matouš Menšík vstřelil branku na 4:3. Hosté z východu Čech již vyrovnat nestihli.

Starší žáci B

HC Dukla Jihlava - HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 4:3 (1:1, 2:2, 1:0)
Branky a nahrávky Jihlavy: Chlubna, P. Brož (Chlubna), Chlubna (Kaltounková), Menšík. Nejlepší hráči Jihlavy: Marek Pavlas, Tomáš Falta, Tobias Adam, Kevin Mikeš, Michal Poledna, Patrik Čermák, Tomáš Chlubna, Matouš Menšík.
Sestava Jihlavy:
Pavlas (30. Falta) – Mikeš, T. Adam, Poledna, Nosek - Havel, Čermák, Racek – P. Brož, Chlubna, Kaltounková – Augusta, Kochrda, Menšík.

„Již podruhé během krátké doby jsme se utkali s tímto kvalitním soupeřem. Utkání bylo hrané ve velkém tempu na obou stranách. K vidění byli výborné individuální výkony hráčů v útočné i obranné fázi, pěkné kombinace či důraz v osobních soubojích. Po dvě třetiny sneslo utkání opravdu vysoké měřítko. Obrovské nasazení nešlo udržet celých 60 minut, proto ve třetí části začali obě mužstva produkovat více chyb a nepřesností. Vítězství je spíše taková třešnička na dortu, kde dle mého mohl klidně vyhrát i soupeř. Nicméně velikou radost mám z nasazení všech hráčů či z toho, že se ve hře objevovali věci, které trénujeme. Výborný výkon předvedli i oba brankáři, čili z mé strany panuje spokojenost a velké poděkování soupeři, že se nám daří domlouvat tyto kvalitou výborná mimosoutěžní utkání navíc," řekl po utkání trenér Tomáš Dzurik.